rajdowy 24.05.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam Do postawienia mam dwie ścianki działowe z karton gipsu, jedna przygotowana pod drzwi, druga z otworem drzwiowym i 10 luksferami - około 10m2.Fachowcy "po znajomości" wycenili całą prace na 2000 zł. Drzwi i luksfery w moim zakresie. Czytajac forum widać, ze cena za m2 kształtuje się od 40zł? Skąd w takim razie u mnie takie koszta?Proszę o pomoc w wycenie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GR***CH 24.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 I bardzo dobrze wycenili. A kto przyjedzie zrobić dwie ścianki i to jeszcze z dzwiami za 40 za m2.Kolego taka stawka to przy 200 - 300 m2 a nie przy dłubaninie.Otwórz oczy, wez kalkulator i do boju.A nie to do castoramy po ciuszki i narządka i do dzieła.Jak zobaczysz ile roboty to zajmuje z lukswerami to się zastanowisz czy byś robił za 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 u mnie "kładli" luxfery i przyznam się, że łatwiej okno wprawić - akurat na tym się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajdowy 25.05.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzięki za odpowiedz! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts