izka1985m 24.05.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witajcie drodzy forumowicze, Jako ze w niedalekiej przyszloscie bedziemy planowac zakup Westika. Chcielibysmy sie dowiedziec czy ktos na forum zna dobrych oraz sprawdzonych hodowcow West Highland White Terrierow w WIELKOPOLSCE? Bylibysmy bardzo wdzieczni za wszelkie info. Z gory wam dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 04.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja mam westika z hodowli z Przeźmierowa,ale jest tez hodowla w Murowanej Goślinie.Moja mimo hodowli,papierów po medalistach odbiega od ideału,jest zbyt drobna,dlatego jeśli planujecie wystawiać pieska szukajcie spokojnie.Ogólnie polecam - kochany przyjaciel,wierny,aczkolwiek diabełek w białej sierści.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts