Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lis kradnie buty ecco

Recommended Posts

Lubie zwierzęta.

Kotki pieski koniki żubry winniczki.

Ogólnie pomogę jak zwichnie sobie nogę albo pada z głodu

Ale lis, który mieszka koło mojego domu przegiął właśnie pałę.

Zimą podkradł mi jednego buta. Traf chciał - najfajniejsze ecco.

Dobra pomyślałam sobie trudno.Zima długa i zła, nogi mam niekoniecznie jakieś śmierdzące więc niech sobie lisek poje skórkę.

Ale mamy MAJ!

A on mi właśnie pod.....lił jednego buta z innej kolekcji tez ecCO. Miałam akurat 2 kolekcje teraz nie mam żadnej. Znaczy mam - on też ma po jednym bucie z każdej..

:bash:

Muszę drania eksmitować.

aha jeszcze dodam ze został mi czarny lewy i prawy beżowy.

Poradźcie jak.

To lisek chytrusek taki bolek na cienkich nóżkach.

z wyglądu wiem - widziałam takiego liska bolka u siebie w biały dzień chodzi sobie i jeszcze jaki bezczelny wydarł sie na mnie ze go ploszę

no wlasnie czemu ecco? deichmana i ccc nie ruszył.

blady - ale musi byc dwunoznym daltonista

sa jakies pułapki żywołapne na lisy? co je przegania - pies? bo mój kot nie.

Edytowane przez XX

nie no

ja mowie powaznie

on je zajumał z tarasu

nie mam zamykanego tarasu (wiem wiem , bida;)

nawet nie mam jeszcze bramy wiec moze sobie wchodzic na dzialke. obawiam sie ze nawet jak brama bedzie to bedzie wchodzil bo to taki chudy lisek na cienkich nóżkach.

Ja wiem ze moze on jest z PETA i wlasnie jumając mi skorzane buty chce mi cos powiedziec.

Ale zaczynam coraz milej myśleć o strzelbie ewentulanie innych odstraszaczach lisów.

Wezcie powaznie powiedzcie co odstrasza lisy.

a może coś takiego - odstraszacz wielofunkcyjny

http://www.mediasklep.pl/index.php/product/show/id/63?soteshop=9d8b1072cddc2ce7051a192f3001d5cd

mam podobne ustrojstwo i na myszy działało, na krety też, choć ich teraz zupełnie nie ma - chyba się biedaki potopiły:eek:

beton44

na razie interesuje mnie jak z niego zrobić zwierzę zniewolone znaczy jak go złapać najchętniej nieśmiertelnie - wywiozłabym go gdzies do lasu niech sobie tam lesnym zwierzętom buty podpie.....la.

Albo trollom wszystko mi jedno.

Byle się od moich butów odczepił bo pojutrze na spotkanie biznesowe przyjdzie mi pójść w srebrnych butkach z frędzelami

gosiek a to działa?

taka tabliczke tez mu przed gały zawieszę.

Edytowane przez XX