justyna110689 04.07.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja jestem juz przy końcu własnie zaczynamy budowac drugi z 3 szczytów i pózniej ścianki działowe i okna itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna110689 04.07.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 C:\Documents and Settings\Justyna i Łukasz\Pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna110689 04.07.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 http://img818.imageshack.us/img818/3318/p1050017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akacja09 29.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wszystkich budujących BW-01! Wczoraj z mężem wreszcie zdecydowalismy się na ten projekt - tylko bez garażu. I powoli marzenia się spełniają..... Trochę już przegladałam forum, ale nignie nie zauważyłam kosztów budowy! Tak się zastanawiamy ile kosztuje budowa tego domku systemem gospodarczym? A może ktos się buje w województwie wielkopolskim? Czy mógłby ktoś przesłac mi na email ([email protected]) kosztorys projektu BW-01? Jak się współpracuje z pracownią Jelenia Góra? Przepraszam za tyle pytań w jednej wypowiedzi... z góry dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 01.09.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam, najbardziej aktualny kosztorys jest na stronie Dobre Projekty.I jest oddzielnie na budynek i garaż Witam serdecznie wszystkich budujących BW-01! Wczoraj z mężem wreszcie zdecydowalismy się na ten projekt - tylko bez garażu. I powoli marzenia się spełniają..... Trochę już przegladałam forum, ale nignie nie zauważyłam kosztów budowy! Tak się zastanawiamy ile kosztuje budowa tego domku systemem gospodarczym? A może ktos się buje w województwie wielkopolskim? Czy mógłby ktoś przesłac mi na email ([email protected]) kosztorys projektu BW-01? Jak się współpracuje z pracownią Jelenia Góra? Przepraszam za tyle pytań w jednej wypowiedzi... z góry dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patt 14.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam Jestem zainteresowana budową BW-01. Projekt jeszcze nie kupiony ale wśród milionów innych na razie jest moim numerem 1 Mam pytanie do Sylah - czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Będziemy się budować w miejscowości Dobrcz, więc do Ciebie mielibyśmy najbliżej. Pozdrawiam. Patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 14.09.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam Jestem zainteresowana budową BW-01. Projekt jeszcze nie kupiony ale wśród milionów innych na razie jest moim numerem 1 Mam pytanie do Sylah - czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Będziemy się budować w miejscowości Dobrcz, więc do Ciebie mielibyśmy najbliżej. Pozdrawiam. Patrycja Witam, Nie ma sprawy, tylko my na razie jesteśmy na etapie adaptacji projektu. Może ruszymy w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patt 14.09.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Super, dzięki. Nam po głowie na razie chodzi tylko jedna zmiana - nie wiem czy możliwa. Wolelibyśmy mieć kominek na innej ścianie - tej pomiędzy kuchnią a salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 14.09.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jest taka opcja w projekcie:http://www.dobreprojekty.pl/more.php?kod=BW01&kod2=BW02&kod3=w1612c&id=28&typ=jednojbp&numrows=94U nas będą dość duże zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patt 14.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jest, tylko, że w tym układzie nie podoba mi się to, że do kuchni mam wchodzić przez salon. I dlatego muszę coś pokombinować Chciałabym taki układ jak w tradycyjnym projekcie a tylko przesunąć kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 14.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 U mnie jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniu55 01.10.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) witamzakupiliśmy z żoną projekt BW-03 i teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Mamy pytanie odnośnie możliwości zobaczenia tego domku na żywo (BW-01 i BW-02 są dość podobne). Mieszkamy w Nowym Tomyślu i jeśli ktoś jest z wielkopolski to proszę o kontakt .pozdrawiam pspisałem do Akacji09, która jest też z wielkopolski ale niestety nie odpowiada na maile:( Edytowane 10 Listopada 2011 przez piniu55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioiwon77 03.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam Wszystkich:)Jestem na etapie zakupu projektu Bw-3.Chciałbym wszystkich prosić aby pisali jakie wydatki ponoszą w poszczególnych etapach budowy i jaki ilości materiału są zużywane .Z góry dziękuje za wszelką pomoc pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 09.11.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam ponownie,Czekam właśnie na pozwolenie na budowę. Zastanawiamy się nad materiałem, z którego budować. Wersje były różne, ale chyba zdecydujemy się na beton komórkowy. Jak wiadomo w projekcie jest porotherm. Nie robiliśmy zmian w projekcie pod tym kątem i zastanawiamy się, czy BK wytrzyma. Czy może ktoś już budował lub buduje z BK? Czy robił jakiś zmiany? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 09.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam,nie takie maleństwa z BK się buduje i stoją. Zapytaj najlepiej swojego kierbuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 10.11.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Jeszcze jestem na etapie poszukiwania kierownika, ale jak znajdę, to zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 25.11.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Podoba mi się kolor pokrycia dachu, też myślimy o takim. No i bardzo fajna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia01 26.11.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam. Długo nie było nas z mężem na forum ale budowa szła i jakoś czasu brakowało. Mamy stan surowy zamknięty a to link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/103000491895372837503/BW01?authkey=Gv1sRgCOnuu7nPx4zU7wE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 16.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam. Długo nie było nas z mężem na forum ale budowa szła i jakoś czasu brakowało. Mamy stan surowy zamknięty a to link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/103000491895372837503/BW01?authkey=Gv1sRgCOnuu7nPx4zU7wE Witam, Super zdjecia. W jakiej odleglosci od ogrodzenia (od frontu) stoi dom? Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 06.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam Wszystkich, my rowniez zdecydowalismy sie jednak na BW-01 (lustro) ale z otwarta kuchnia jak na ponizszym rysunku u Trammela. Planujemy szerszy garaz o 1m, rezygnujemy z pomieszczen nad garazem na rzecz stryszku z wlazem i wysuwanymi schodami w garazu. Myslimy polaczyc dwa sasiadujace pokjoje na poddaszu na rzecz jednej duzej sypialni. Wejsicie frontowe od strony poludniowej. Start budowy wiosna 2012. Pozdrawiam. U mnie jest tak: [ATTACH=CONFIG]74701[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts