Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Witam serdecznie wszystkich budujących BW-01!

Wczoraj z mężem wreszcie zdecydowalismy się na ten projekt - tylko bez garażu. I powoli marzenia się spełniają.....

Trochę już przegladałam forum, ale nignie nie zauważyłam kosztów budowy! Tak się zastanawiamy ile kosztuje budowa tego domku systemem gospodarczym?

A może ktos się buje w województwie wielkopolskim?

Czy mógłby ktoś przesłac mi na email ([email protected]) kosztorys projektu BW-01?

Jak się współpracuje z pracownią Jelenia Góra?

Przepraszam za tyle pytań w jednej wypowiedzi... z góry dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi :-)

Witam,

najbardziej aktualny kosztorys jest na stronie Dobre Projekty.I jest oddzielnie na budynek i garaż

Witam serdecznie wszystkich budujących BW-01!

Wczoraj z mężem wreszcie zdecydowalismy się na ten projekt - tylko bez garażu. I powoli marzenia się spełniają.....

Trochę już przegladałam forum, ale nignie nie zauważyłam kosztów budowy! Tak się zastanawiamy ile kosztuje budowa tego domku systemem gospodarczym?

A może ktos się buje w województwie wielkopolskim?

Czy mógłby ktoś przesłac mi na email ([email protected]) kosztorys projektu BW-01?

Jak się współpracuje z pracownią Jelenia Góra?

Przepraszam za tyle pytań w jednej wypowiedzi... z góry dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi :-)

• 2 weeks później...

Witam

Jestem zainteresowana budową BW-01. Projekt jeszcze nie kupiony ale wśród milionów innych na razie jest moim numerem 1 :-)

Mam pytanie do Sylah - czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Będziemy się budować w miejscowości Dobrcz, więc do Ciebie mielibyśmy najbliżej. Pozdrawiam. Patrycja

Witam

Jestem zainteresowana budową BW-01. Projekt jeszcze nie kupiony ale wśród milionów innych na razie jest moim numerem 1 :-)

Mam pytanie do Sylah - czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Będziemy się budować w miejscowości Dobrcz, więc do Ciebie mielibyśmy najbliżej. Pozdrawiam. Patrycja

Witam,

Nie ma sprawy, tylko my na razie jesteśmy na etapie adaptacji projektu. Może ruszymy w przyszłym roku.

• 3 weeks później...

witam

zakupiliśmy z żoną projekt BW-03 i teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Mamy pytanie odnośnie możliwości zobaczenia tego domku na żywo (BW-01 i BW-02 są dość podobne). Mieszkamy w Nowym Tomyślu i jeśli ktoś jest z wielkopolski to proszę o kontakt .

pozdrawiam

ps

pisałem do Akacji09, która jest też z wielkopolski ale niestety nie odpowiada na maile:(

Edytowane przez piniu55

Witam Wszystkich:)

Jestem na etapie zakupu projektu Bw-3.Chciałbym wszystkich prosić aby pisali jakie wydatki ponoszą w poszczególnych etapach budowy i jaki ilości materiału są zużywane .Z góry dziękuje za wszelką pomoc

pozdrawiam

Mariusz

• 1 month później...

Witam ponownie,

Czekam właśnie na pozwolenie na budowę. Zastanawiamy się nad materiałem, z którego budować. Wersje były różne, ale chyba zdecydujemy się na beton komórkowy. Jak wiadomo w projekcie jest porotherm. Nie robiliśmy zmian w projekcie pod tym kątem i zastanawiamy się, czy BK wytrzyma. Czy może ktoś już budował lub buduje z BK? Czy robił jakiś zmiany? Proszę o odpowiedź.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam. Długo nie było nas z mężem na forum ale budowa szła i jakoś czasu brakowało. Mamy stan surowy zamknięty a to link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/103000491895372837503/BW01?authkey=Gv1sRgCOnuu7nPx4zU7wE

Witam,

Super zdjecia. W jakiej odleglosci od ogrodzenia (od frontu) stoi dom?

Pozdrawiam,

Piotr

• 3 weeks później...

Witam Wszystkich, my rowniez zdecydowalismy sie jednak na BW-01 (lustro) ale z otwarta kuchnia jak na ponizszym rysunku u Trammela. Planujemy szerszy garaz o 1m, rezygnujemy z pomieszczen nad garazem na rzecz stryszku z wlazem i wysuwanymi schodami w garazu. Myslimy polaczyc dwa sasiadujace pokjoje na poddaszu na rzecz jednej duzej sypialni. Wejsicie frontowe od strony poludniowej. Start budowy wiosna 2012.

Pozdrawiam.

U mnie jest tak:

[ATTACH=CONFIG]74701[/ATTACH]