trammel 12.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam, ja mam na "przestrzał" tylko w kominie kominkowym. W tym drugim - nie, każda kratka jest z innej strony i z tego co widzę raczej działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 30.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kilka nowych 'wiosennych zdjec' http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=5186 Wesolych Swiat Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CichyMa 02.04.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A tak wygląda obecnie. [ATTACH=CONFIG]133280[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]133281[/ATTACH] Zmiany takie, jak pisałam wcześniej czyli niezupełnie BW-01, bo ściana kuchni jest wyrównana. Garaż poszerzony o metr. Okna w wykuszu prawie do podłogi. Czy Ktoś z Was (oprócz "sylah") też postanowił wydłużyć ścianę od kuchni i wyrównać ją z linią ściany kotłowni? Czy takie rozwiązanie pociąga za sobą inne 'grube' modyfikacje, oprócz np. przedłużenia dachu? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 06.04.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Trochę go zmieniliśmy... CichyMa- mam nadzieję, że coś widać. Niestety ze środka mam tylko zdjęcie z pokoju nad kuchnią. Jak Ci pisałam- nie ma ścianki kolankowej. Postaram się zrobić za tydzień więcej zdj. Czy Ktoś z Was (oprócz "sylah") też postanowił wydłużyć ścianę od kuchni i wyrównać ją z linią ściany kotłowni? Czy takie rozwiązanie pociąga za sobą inne 'grube' modyfikacje, oprócz np. przedłużenia dachu? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 30.06.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Stan obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 01.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Grudzien 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 28.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Po roku od zamieszkania mogę już powiedzieć, że domek ma bardzo praktyczny układ.Widzę że m&m pomniejszył okna balkonowe na piętrze - z jednej strony fajnie, jednak obawiam się że w dość dużych pokojach będzie zbyt ciemno. To samo z oknami dachowymi. Rozsądne jest natomiast zrezygnowanie z okien dachowych nad garażem w pomieszczeniach gospodarczych i w ich miejsce - okna w ścianie szczytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 05.04.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Trammel gratuluje ukonczenia i zamieszkania;) U nas wykończeniowka w trakcie. Pomniejszone okna balkonowe sa od strony poł-zach i teraz po wykończeniu sufitow i ścian jest wystarczająco jasno. Okna dachowe usunolem, bo mały pokoj zmniejszylismy i zrobiliśmy z niego garderobę plus korytarz do sypialni nad garażem (polecam takie rozwiazanie). Zostawilem tylko jedno nad klatka schodową i to była dobra decyzja bo klatka byłaby zdecydowanie za ciemna.Ogolnie jestem pod wrażeniem jak przestrzenny dom sie okazał miało być 120m2 a wszystkich podłóg u nas po poszerzeniu garażu wyszło blisko 200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 05.04.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dzięki, chociaż zamieszkałem to w sumie u mnie też ciągle coś do wykończenia U mnie nad garażem obok łazienki jest pralnio-suszarnia a z drugiej strony garderoba. Małego pokoju na górze nie mam - jest wolna przestrzeń - w przyszłości taki mały salonik wypoczynkowy z tv. Od strony schodów dałem balustradę. Okno nad schodami super doświetla ale mycie to porażka - tylko z drabiny. No i faktycznie, po podłogach jest 200m2 i na poddaszu duża przestrzeń bo ściany kolankowe mają ok. 90 cm ( wg projektu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts