Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Również jestem zdania, że obecna wyszukiwarka jest do niczego. W starej wersji forum wpisując szukane słowo / słowa i zaznaczając wyświetlanie postów, pojawiały się konkretne posty z szukaną frazą, natomiast obecnie mimo zaznaczenia, że chcę znaleźć posty wyskakują całe tematy. Przecież nie jestem jasnowidzem i nie wiem na której np. z 245 stronie będzie poszukiwana przeze mnie fraza.

Bardzo proszę Admina o odpowiedź czy istnieje możliwość wyszukiwania konkretnych wiadomości bez konieczności przeglądania całego tematu?

https://forum.murator.pl/topic/143470-beznadziejna-wyszukiwarka/#findComment-4132298

Oprócz "kulawej" wyszukiwarki zgłosiłem też samo indeksowanie postów, bo do wczoraj - poza czterema najnowszymi wpisami, jakie było widać w czyimś profilu, nie można było zobaczyć innych nowych, a jedynie te napisane dawno temu; miałem nawet wrażenie, że ten dystans się systematycznie zwiększa, bo po zmianach w kwietniu była to doba czy dwie, a teraz bodaj ponad dwa miesiące.

Tu już dzisiaj jest zmiana - wyszukiwarka postów danego usera (dostępna w profilu oraz przez kliknięcie nicka i wybór opcji "Zobacz posty") już "widzi" wszystkie posty, także te najnowsze, wiec indeksowane są na bieżąco

https://forum.murator.pl/topic/143470-beznadziejna-wyszukiwarka/#findComment-4135189