remx 04.02.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Właśnie dzisiaj odebrałem z poczty zawiadomienie o uzupełnieniu braków w projekcie. Nie chcę tu dyskutować ich (a przynajmniej ich części) zasadności. Mam termin do jutra - zupełnie nierealny. No i nie służy mi zażalenie. Czy ktoś ma coś podobnego i jak z tym postępował.To jest Pruszków. W związku z tym starostwem mam pytanie czy budujący w Pruszkowie dostawali w tamtym roku w warunkach zabudowy, że do pozwolenia na budowę muszą dostarczyć umowę na wywóz nieczystości i tzw zgodę na zjazd z działki. Pytam bo ja warunki zabudowy dostałem jeszcze z gminy Brwinów i tego tam nie było.Dzięki za informacje. Chyba niedługo Pruszków będzie znany nie tylko ze swojego Rejonu Energetycznego ale i ze Starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.02.2004 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Dodam jeszcze, że jeżeli tego nie uzupełnię do jutra (a nie uzupełnię) to dostanę odmowę pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.02.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 remxnie poddawaj się, ja te dwa papierki załatwiłem w gminie od ręki.Poza tym dziwię się, że terminem w jakim musisz uzupełnić braki nie jest przynajmniej 7 dni od doręczenie zawiadomienia o konieczności uzupełnienia braków.Jeśli wiesz, że nie zdązysz, to może udaj się do nich z pisemną prośbą o przedłużenie terminu.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.02.2004 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Termin jest podany na sztywno - 5 luty. Nie ma tekstu że ileś dni od daty doręczenia. A jakieś pismo i tak przygotuję. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 05.02.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Zgodnie z art. 64 § 2 ustawy z dnia 14 czerwca 1960r. Kodeks postępowania administracyjnego, dane należy złożyć w terminie 7 dni od daty otrzymania niniejszego zawiadomienia. Nieusunięcie braków w terminie 7 dni spowoduje pozostawienie wniosku bez rozpoznania. Podeprzyj się tym artykułem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.02.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 romi 25 chyba za późno czytałeś ten post . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.02.2004 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Dzięki, jakoś to powoli popycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts