ohh 25.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jestem właśnie na etapie adaptacji poddasza. Będą tam dwie sypialnie - jedna nasza, druga chłopców (3 i 5-latka). Poddasze jest dość niskie i dlatego chcemy z mężem zostawić jętki na wierzchu. Nie mam jednak pomysłu na wykończenie takiego wnętrza. Pokażcie jak wykończyliście swoje pokoje z widocznymi jętkami, a także wykończenie samych jętek. Do czego dobrać ich kolor? Do koloru drzwi, do mebli? Jaki styl pasuje do takiego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carino2 01.09.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 podłączam się do prośby. Również chcemy zostawić jętki, jednakże nie bardzo wiemy jak . Może ktoś z Was poratuje wiedzą i/ lub zdjęciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 27.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Myślę, ze jętki nie są wielką przeszkodą i da sie fajnie takie pokoje zagospodarować, wystarczy spojrzeć chociażby na to zdjęcie. Radziłbym poszukać inspiracji w necie, myślę że bez problemu coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carino2 29.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 zdjęcie wygląda super, tylko my chcemy mieć użytkowy stryszek. W necie jest dużo artykułów, tylko nigdzie nie jest napisane jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 25.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jeśli ma być tak jak na zdjęciu , to jest dość łatwe .Najpierw szlifujesz jętki szlifierką taśmową . Kupujesz deski podłogowe i wbijasz je na jętki .Musisz sobie zostawić jakieś wejście . Teraz folia paroizolacyjna i wełna odpowiedniej grubości . Jeśli styl rustykalny , to kupujesz drzwi nie malowane i całość malujesz np. lakierobejcą na odpowiedni odcień drewna , lub na biało jak na zdjęciu . Ja mam stropy drewniane i tak robiłem . Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts