henter2 25.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Chcę zaproponować dyskusję na temat witrażu w naszym domu.Jak zaobserwowałem mało ludzi wie co to witraż.Większość ludzi kojarzy witraż z kościołem ,a tak nie musi być.Witraż to piękno zaklęte w szkło i może zdobić nasze mieszkania.Więc kilkoma moimi pracami chcę pokazać jak go zastosować w naszym domu. Edytowane 25 Maja 2010 przez henter2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 25.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 nie żebym sie czepiał ale witraże wykorzystujemy .... lub jak ktos woli witrarze wykożystujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henter2 25.05.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No właśnie( witrarze).Proszę poważne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 28.05.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 kompozycja kolorystyczna fatalna jesli chodzi o drzwi i witrynkę - wyszła kupa. Aplikacje a`la witrarz pasuja do jasnych kolorów kolorów tła- odcienie bieli, beży. Tak jak lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz_WR 29.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja od początku planowałem u siebie witraż, ale w nieco innym miejscu, otóż nad wejściem do domu jest w projekcie (Kastor) otwór o średnicy ok. 30-40 cm., planuję go lekko podświetlić od wewnątrz i dać tam witraż z wkomponowanym numerem domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henter2 29.05.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Pomysł dobry tylko pamiętaj aby to było wkomponowane w szkło zespolone,bo będzie zimno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts