filips 04.02.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Czesc, poszukuje kontaktu z architektem pracujacym w okolicach Rzeszowa, Jezeli kogos znacie to bardzo prosze o mail albo telefon (musimy przeprowadzic zmiany w projekcie i zaadoptowac do dzialki) Ciao Filips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 04.02.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Czy szukasz architekta, czy " adaptatora"?Drogo, srednio, czy tanio? Jestem juz po TYM etapie, mogę ci poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 05.02.2004 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Myslalem ze adaptator musi byc architektem ale dokladnie nie wiem. Mysze zaadoptowac projekt gotowy do dzialki i wprowadzic kilka zmian, a przynajmniej wiedziec na pewno ktore zmiany musza byc uwzglednione w projekcie )) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.02.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witaj, Ja właśnie kończę sprawy papierkowe i może jutro złożę wniosek o zezwolenie na budowę (jeśli projektant dostarczy mi wszystkie dokumenty). Życzę Ci powodzenia. Adaptacja mojego projektu, projektu zagospodarowania terenu, dokumentacja geotechniczna, uzgodnienia ZUDT i uzgodnienia branżowe trwają już ponad 2,5 miesiąca. Jeśli chcesz namiar na nich to daj znać. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 05.02.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 )))) Uzyłam okreslenia adaptator ) bo sam architekt jest osoba dość zajetą, drogo sie ceniacą i mało ja obchodzi , ze ci sie spieszy. A więc ja mam Panią, która pilotuje całe "przedsięwziecie", kiedy, gdzie po kolei trzeba leciec i do jakiego urzędu, zna ludzi - branzystów, którzy wykonuja proj. przyłączy, m.in. pan architekt oczywiście za opłata składa swój podpis. Poniewaz mi sie spieszy, ona mi te rzeczy podpowiada. Czasami mozna się przyblokować zmarnowanym czasem, bo akurat mozna było załatwiać jakiś papierek wczesniej.. Zmiany. Zalezy jakich zmian chcesz dokonać? Zazwyczaj, jesli SIĘ DA, to na typówce , za zgodą autora projektu, nanosi się zmiany na czerwono, i to powinno wystarczyć. Jeśli zmiany sa duże... no to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 06.02.2004 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Dziekuje za odpowiedzi, zapomnialem napisac ze ten architekt musi rowniez uzywac internetu bo narazie jestem jeszcze daleko. Ciao - Filips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 10.02.2004 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czesc, pisze sam zeby sie przypomniec - kto wie moze jeszcze ktos odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts