frezja26 26.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam, rzadko prosze o pomoc ale teraz potrzebuję rady kogoś kto się zna na ocieplaniu podłogi.... zacznę od początku. postawilismy z meżem domek letniskowy z drzewa. wszystkie sciany, łącznie z dachem są ocieplone oprócz podłogi.....!!!!! teraz kiedy jest chłodniej na dworze w domku jest zimno a do tego deski naturalnie pracują i lekko się wyginają..... a ja mam już tego dość i muszę coś z tym zrobić. dom jest postwiony na betonowych słupkach a na to położone są "gołe" deski podłogi. załaczyłam zdjęcie rzebyście zobaczyli jak to wygląda.... ja wpadłam na pomysł żeby połączyc deskami zewnętrzne slupki a do środka wlać beton..... tak żeby usztywnił te podłogę... tylko nie wiem czy to jest mądry pomysł..... proszę o jakies rady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frezja26 26.05.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 czy nikt nie chce mi pomóc przykro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.05.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Bardzo dobry pomysł http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/yes.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frezja26 27.05.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Bardzo dziękuję za odzew, naprawdę !!!!! ze zdjęciem całej podłogi bedzie chyba problem bo mamy schody na gorę, których raczej nie rozmontujemy..... no i mamy kominek postawiony na tych deskach podłogowych.... jedynie dziurę w podłodze mogę zrobić w łazience bo nie jest zrobiona.... i co z tym fantem mam zrobić? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts