anka76 26.05.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wybaczcie, być może temat się już przewinął lecz dziś usłyszałam od swojego szefa że nie jest antyrasistą.i prawie wpadłam pod biurko. Pomijając gafy które popełniamy na co dzień sami, wydaje mi się, że ktoś na stanowisku powinien częściej myśleć nad tym co mówi. Proponuje więc wpisujcie "kwiatki" naszych szefów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mój dawny szef mówił, że nie będzie mieszkał z teściową, bo nie jest ekshibicjonistą. Miał na myśli oczywiście masochistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ja jestem szefową i mówię ....wstawcie wodę na kawę- napijemy się herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 27.05.2010 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 koleżanka: "widze panią z widzenia" (znam), a szef o magistrze : jest wysoce kształcony a my to takie lejki (laiki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.05.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mój były szef, który kompletnie nie znał sie na komputerach przyszedł z jakiegoś wewnetrznego szkolenia ISO i przekazał nam informację: "Pulpity komputerów, czyli te- klawiatury, muszą być czyste i nie może być na nich żadnych dokumentów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 to nic mój dawny szef mi powiedział "Pani nie jest od myślenia tylko od wykonywania moich poleceń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Do naszej firmy doszła informacja dotycząca wymagań sprzętowych do systemu, który mieliśmy wdrażać. Przychodzi szef z tą specyfikacją i mówi do mnie - proszę mi to przetłumaczyć z tego waszego informatycznego języka na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 nie mój szef co prawda,ale szef..... Dyskusja o studiach -"moja córka uczy się na "panią" - studiowała pedagogikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Taki dowcip mi się przypomniał. rozmowa sekretarki z dyrektorem: - Panie dyrektorze. Niektórzy to się z pana śmieją i twierdzą, że pan używa słów, których pani nie rozumie. - A niech mnie pocałują w dupę i vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 28.05.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Od kiedy obecny szef zajął stanowisko prezesa śmiejemy się że chodzi po firmie i szuka "tej vice, czy jak jej tam- versy".Ze słownika szefa:Salomea- bakteria co siedzi na jajach (salmonella)Grillanda - łańcuch do ozdoby świątecznej (girlanda)i najważniejsze w momencie gdy zwolniło się stanowisko księgowej: trzeba dać ogłoszenie że potrzebujemy koniecznie KREATYWNEJ księgowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 to nic mój dawny szef mi powiedział "Pani nie jest od myślenia tylko od wykonywania moich poleceń" ... "będziesz szanować Szefa swego, bo zawsze możesz mieć gorszego" Don't fuck with the Chef, otherwise you don't know what you will eat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ... "będziesz szanować Szefa swego, bo zawsze możesz mieć gorszego" Don't fuck with the Chef, otherwise you don't know what you will eat mam lepszego :yes: - moge myśleć z drugim zgadzam się w 100% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Naście lat temu pracowałam jako asystentka pewnego dość specyficznego szefa. Spóźniał się wszędzie notorycznie. Gdy dzwoniłam do niego z pytaniem: "Szefie, długo jeszcze mamy czekać?" odpowiadał "Już dochodzę".. Kurcze, miał tyle złotych myśli.. spisywałam je nawet, bo były tak jedyne w swoim rodzaju. Może uda mi się je odkopać w pamięci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jako szefowa też mam swoje powiedzonko- a co! Na zarzut mobingu zawsze odpowiadam, że to nie mobing, tylko zwykły opie...dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 20.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 szafowa mojego znajomego mówiła "musimy to mieć zapięte na szwajcarski zegarek" - i była przekonana że tak się właśnie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 24.06.2010 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 "obecnie sytuacja zmienia się z dnia na miesiąc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 24.06.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 "jeśli dzisiaj w zakresie tego elementu mamy wtorek to jutro będziemy mieli elementy środy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 06.07.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 "Przymykam uszy na to co mówi ten pracownik""Jak można wytrzymać z człowiekiem , który obgaduje wszystkich dookoła? Co innego obgadywać jedną osobę.(faktycznie dziś jedną jutro drugą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts