Ballah 26.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) WitamWykonawca wylewek chce sprzedać mi styropian pod wylewki STRONG firmy Styropol w cenie 130 zł/m3. Styropianu ma być 15 cm. Czy ktoś z Was stosował styropian z tej firmy, macie jakieś doświadczenia ? Po drugie: czy wystarczy folia 0,2 mm pod styropian? Chudziak nie jest specjalnie równy, widać ślady - fale - po wyrównywaniu deską dochodzące do 1,5 cm. Może podsypać piasku ? Edytowane 26 Maja 2010 przez Ballah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 10.06.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Zetknąłem się dzisiaj z tym styropianem. W jednej z poznańskich hurtowni miły jegomość najpierw "pojechał" po lokalnych producentach, później - mimo że mówiłem o EPS 100 038 - chciał w promocji (niedługo mają wzrosnąć ceny styropianu) sprzedać mi STRONGA ze Styropolu. W trakcie dociekliwego wypytywania z mojej strony przyznał, że Strong to EPS 80, nie 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 10.06.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 do wylewek musi być twardy styropian EPS 150 lub 200 im twardszy tym lepszy...0,2 mm to za mało taką folie dał bym do góry na styropian, kup 0,3mm lub 0,4 mm i daj nawet ze dwa razy na spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 11.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Zetknąłem się dzisiaj z tym styropianem. W jednej z poznańskich hurtowni miły jegomość najpierw "pojechał" po lokalnych producentach, później - mimo że mówiłem o EPS 100 038 - chciał w promocji (niedługo mają wzrosnąć ceny styropianu) sprzedać mi STRONGA ze Styropolu. W trakcie dociekliwego wypytywania z mojej strony przyznał, że Strong to EPS 80, nie 100. Ja mam calosc ze styropolu eps70 i eps100, maja nowe maszyny od niedawna, znajomy magazynier z hurtowni w ktorej biore towar okreslil te nowe dostawy jako "zyleta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 20.06.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja mam calosc ze styropolu eps70 i eps100, maja nowe maszyny od niedawna, znajomy magazynier z hurtowni w ktorej biore towar okreslil te nowe dostawy jako "zyleta". A skąd brałeś styropian Styropolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts