katarynka1 26.05.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam, proszę o ocenę: oferta od firmy na wykonanie kompleksowe dachu: 62 zł/ metr (netto, bez faktury). Dach wielospadowy, około 310 m, 4 lukarny, garaż 2-stanowiskowy w bryle (też z dachem wielospadowym).Kąt nachylenia: 34°.4 okna połaciowe.Oferta dot. więźby i krycia dachówką ceramiczną, wg projektu bez deskowania. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, czy cena jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jakiej odpowiedzi się spodziewasz?!!! Jak dla mnie to darmo. U mnie byś zapłacił 160,-. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 60-70 zł /m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 27.05.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dach czterospadowy w kształcie litery T (bez lukarn - dom parterowy) 27 st., jeden kosz, garaż 2st dach wielospad., jeden wyłaz dachowy, 2 kominy. 290m2 - 42zł/m2 za całość z więżbą, obróbkami blacharskimi, orynnowaniem. Pokrycie Roben Monza+. Dodatkowo 2zł od cegły za obmurowanie kominów (450szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 27.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 cena ok.ja placilem 65zl/m2 lacznie z oknami velux(11sztuk) oraz z obiciem kominow(2szt)struktonitem i deski zarynnowej w kwietniu 2010,300m2 dachu koperta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 27.05.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Skąd Wy bierzecie tak tanich fachowców ?. A może to nie fachowcy ? Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Janie na czarno, bez faktury, bez ZUS-u, bez urlopu. A jak się ma trochę ziemi i płaci się Krus. Ale do czasu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 27.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Janie na czarno, bez faktury, bez ZUS-u, bez urlopu. A jak się ma trochę ziemi i płaci się Krus. Ale do czasu. Pozdrawiam. Mam to gdzieś czy mój dekarz ma hektar pola i płaci Krus. Interesuje mnie wyłacznie moje zadowolenie z jego dobrze wykonanej pracy. Sam zapewne wiesz jak ciężkiej. Bardziej martwi mnie to, ze w tym kraju są inne o wiele bardziej uprzywilejowane grupy społeczne, dla których tworzy się prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ktoś powie takie są prawa rynku. Tylko, że tu żadnego rynku nie ma. Być może nastaną czasy prawa i wówczas skończy się zabawa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 30.05.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, proszę o ocenę: oferta od firmy na wykonanie kompleksowe dachu: 62 zł/ metr (netto, bez faktury). Dach wielospadowy, około 310 m, 4 lukarny, garaż 2-stanowiskowy w bryle (też z dachem wielospadowym). Kąt nachylenia: 34°. 4 okna połaciowe. Oferta dot. więźby i krycia dachówką ceramiczną, wg projektu bez deskowania. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, czy cena jest OK? Jak już zrobią to wstaw zdjęcia podczas etapów roboty i efekt końcowy to Ci powiem czy się opłacało. ps. bez wyzysku nie ma zysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 30.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Czy ktoś może podpowie, dach czterospadowy projekt atena z archipelagu: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/atena/?Kind=1&Name=atena&SearchForm=1co jest droższe i procentowo o ile, blachodachówka czy dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts