Radek-10 26.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 WitamMam problem,obok mojego domu jest sklep,obok kępa zarośli którą upodobal sobie okoliczny element.Piją,krzyczą,słowem sielanka.Policja nie reaguje.Pomyślałem że można ich ulubione miejsce potraktować jakąś chemią która przeokrótnie śmierdzi w promieniu kilku metrów i ich odstraszy,Jeżeli ktoś ma jakiś sensowny pomysł to proszę o podpowiedź razem z "instrukcją obsługi"pozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Przeokrutnie śmierdzi kwas masłowy ale gdzie go kupić niestety nie wiem. Smród nie do wytrzymania i to trwały dosyć. Pytanie czy pijaczkowie zauważą . Drugie pytanie to gdzie się przeniosą. Uważaj by to paskudztwo gdzieś nie kapnęło ci na ubranie lub skórę bo to naprawdę śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 26.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Może zbuk wystarczy? Zgniłe jajo znaczy...Tylko szczerze wątpię by to pomogło, może krzaki wyciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) zamontuj tam zraszacz do trawników właczany czujka ruchu: ekologiczny i skuteczny, a jak okaze sie za malo skuteczny to użyj "ostrej amunicji" czyli wody z szamba Edytowane 26 Maja 2010 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 27.05.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Najlepiej wytnij krzaczory i będzie po kłopocie. Ja nie widzę innego rozwiązania. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mają tam dobre miejsce do picia. I najprostsze chyba, co możesz zrobić, to ich tego miejsca pozbawić. Nie wiem, krzaki wyciąć (w porozumieniu z właścicielem terenu, na którym rosną), może zastawić czymś... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 27.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 zamontuj tam zraszacz do trawników właczany czujka ruchu: ekologiczny i skuteczny, a jak okaze sie za malo skuteczny to użyj "ostrej amunicji" czyli wody z szamba Ale najpierw grzecznie im powiedz, że mają wyp....ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ... krzaki wyciąć (w porozumieniu z właścicielem terenu, na którym rosną) ... Żeby tylko nie okazało się, że właściciel też tam popija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Żeby tylko nie okazało się, że właściciel też tam popija To wtedy dać mu flaszkę za zgodę na wycięcie, na mur się skusi, a może za dwie flaszki nawet sam wytnie J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 27.05.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Zgłosić przynajmiej dwa razy na policję zakłócanie spokoju i zażądać potwierdzenia przyjęcia takiego zgłoszenia. Następnie zwrócić się do Gminy aby cofnęła koncesję na sprzedaż alkoholu dla sklepu gdyż zgodnie z ustawą z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi art 18 pkt 10. Zezwolenie, o którym mowa w ust. 1, organ zezwalający cofa w przypadku: 3) powtarzającego się co najmniej dwukrotnie w okresie 6 miesięcy, w miejscu sprzedaży lub najbliższej okolicy, zakłócania porządku publicznego w związku ze sprzedażą napojów alkoholowych przez dany punkt sprzedaży, gdy prowadzący ten punkt nie powiadamia organów powołanych do ochrony porządku publicznego; Jak raz stracą koncesję to później sami będą dbali o spokój w okolicy.( a o następną mogą starać się dopiero po 3 latach) Edytowane 27 Maja 2010 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mojra 27.05.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kwas mlekowy i po kłopocie uwierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dobra, kup kwas mlekowy. Albo wskaż, gdzie szary człowiek z ulicy może kupić jego detaliczną ilość. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 27.05.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ja bym optowała za sposobem aglig, ten kwas bedzie śmierdział nie tylko im ale także i tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.05.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Można by tam ew. (ekhm, sorry za niedelikatność) nasr...ć i zapaskudzić tere... terra... terytorium... Po co kupować chemię, skoro taką śmierdzącą sprawę każdy nosi w sobie Ino poczekać, aż się nazbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts