Jachu1 26.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam Mam pytanie jak odróżnić cegłę szlifowaną od zwykłej konkretnie chodzi mi o cegłę firmy EDER.Czy foliowana paleta jest opisana? Pytam, ponieważ nie mając zwykłej i szlifowanej w ręce jest to raczej trudne do rozpoznania ponieważ ta nie szlifowana wygląda także równo i gładko a nie chciał bym tylko płacić za szlifowana a otrzymać zwykłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechotnik 19.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jak odroznic...hm...po cenie;-). Tak powaznie, to zdaje mi sie, ze maja rozne wymiary. Wejdz na strone producenta http://polski.ziegel-eder.deporownaj wymiary i bedziesz mial odpowiedz! Mozna wiedziec, czy dostales w gratisie zaprawe klejowa do tych cegiel szlifowanych i gdzie kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts