Martinezio 30.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Może czas zmienić kapciuszki na takie antypoślizgowe? Ja mam u siebie klinkierowe schody i jeszcze nigdy z nich nie zjechałem No a te szklane schody są wypas... Ale poręcz i tak by się przydała - choćby przy ścianie - ze względu na ew. dzieci pokonujące to cudo architektoniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nofear 30.09.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Może czas zmienić kapciuszki na takie antypoślizgowe? Ja mam u siebie klinkierowe schody i jeszcze nigdy z nich nie zjechałem No a te szklane schody są wypas... Ale poręcz i tak by się przydała - choćby przy ścianie - ze względu na ew. dzieci pokonujące to cudo architektoniczne eee tam kapciuszki są dla zgredów, ja śmigam boso z poręczą masz rację, ale nie tylko ze względu na dzieci, także na tych śmigających boso, jak bym miał poręcz to bym tak nie poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 30.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 spokojnie,takie schody, a wslasciwie stopinie sa pokryte powlaka atnyposlizgowa:) zobaczcie tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik/page5 ( mam nadzieje ze rasie sie nie pogniewa za tego linka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 02.10.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 podciagam do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 27.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ktoś może podac szacunkowe ceny takich szklanych schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts