boratom 04.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Bogdan - poproszę o nr konta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 04.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Przelew poszedł , niewiele ale mam nadzieję że ziarnko do ziarnka i ....., przeciez jest nas wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Witam anSi, gosia 4444 - dzięki za wpłaty Robertsz - dzięki za zaangażowanie sie w pomoc wczoraj i dziś było troche pogody (w przeciwieństwie do innych regionów Polski ) jutro jade do kolejnych podtopionych i przekażę część kasy ( mam już 800 zł ) jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje i prosze o dalszą pomoc Edytowane 4 Czerwca 2010 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Boguś, a jakaś konkretna rzeczowa pomoc "na juz " jest potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Na pewno rękawice gumowe, środki odkażające i przeciw komarom, ścierki, szczotki, łopaty itp. Niektórzy koce, kołdry, pościele,ubrania itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Bogdan, czy paczki mozna przesylac na Twoj adres ?Jesli tak, to prosze o podanie adresu na prv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Mozna...jeśli ktos chce bezposrednio to też mogę podac adresy, tylko wtedy trzeba już konkretne rzeczywszystko na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.06.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jest zapotrzebowanie na drobne AGD i meble kuchenne( stoły krzesła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.06.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dziś niedziela - krótki raport:woda opada ale smrodzik pozostał....przekazałem część pieniędzy gospodarzom co "utopili " cały parter ratując inwentarzdo jednej rodziny jeszcze w ogóle nie dotarłem ( nie mam łódki )na razie koncentruje pomoc na 3 rodzinach, choć potrzebujących jest dużo więcejjutro czekam na pierwsze obiecane paczkidziękuje wszystkim za okazaną pomoc, ale pamiętajcie, że inni też jej potrzebują ( może nawet po sąsiedzku )tu też czekają na pomoc :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!!http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161777-Lanckorona-dziewczyna-walczy-pomoc-potrzebnaoraz w wielu innych miejscowościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 bodzo-g bede miala od kolezanek troche ubran do wyslania - napisz, co konkretnie potrzebne. Moge wyslac na Twoj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 bodzio, jestem z Pszczyny. Szykujemy paczki do Sandomierza. Myślę jednak, że spokojnie możemy to podzielić i do Bierunia wysłać również. Podaj mi namiary do Ciebie na priv, to się umówimy i podjedziemy z tym do Ciebie bo mamy blisko. Przepraszam, że dopiero teraz tutaj dotarłam. Będę dostępna ok. 20.00. Na pewno znasz sklep budowlany Japi-bud z Pszczyny. Mają chyba też jakąś filię z Kobiórze. Będę dzisiaj dzwonić w sprawie farb, rękawic itp. Może coś dadzą. Zobaczymy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 07.06.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czy są potrzebne ubranka dla dziecka ok. 2-letniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.06.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nelli Sza - napisałem na prvMargoth - na razie nie ma potrzeby, w Sandomierzu mogą być bardziej potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.06.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Z ostatniej chwili: pilnie potrzebne środki na komary !! i ...aromatyzery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 08.06.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czesc Bardzo skuteczna jest witamina B12 - zakupiłem kilka opakowań i działa chociaz maciejką wtedy nie pachniesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 08.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Z ostatniej chwili: pilnie potrzebne środki na komary !! i ...aromatyzery Bodzio, poproszę o numer konta. Sam zdecyduj kogo tym wesprzeć. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Poprosze i ja o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.06.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czesc Bardzo skuteczna jest witamina B12 - zakupiłem kilka opakowań i działa chociaz maciejką wtedy nie pachniesz Pozdrawiam wypróbuję to najpierw na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.06.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dziś byłem z Basią 1112 z wizytą u powodzian z darami (kilka dużych pełnych toreb !! ) Jestem wzruszony Jej ( i jej znajomym ) hojnością ... - dzięki serdeczne w imieniu powodzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 09.06.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Moja cegiełka poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts