Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

anSi, gosia 4444 - dzięki za wpłaty :)

Robertsz - dzięki za zaangażowanie sie w pomoc :)

wczoraj i dziś było troche pogody (w przeciwieństwie do innych regionów Polski )

jutro jade do kolejnych podtopionych i przekażę część kasy ( mam już 800 zł :) )

jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje i prosze o dalszą pomoc

Edytowane przez bodzio_g

Dziś niedziela - krótki raport:

woda opada ale smrodzik pozostał....

przekazałem część pieniędzy gospodarzom co "utopili " cały parter ratując inwentarz

do jednej rodziny jeszcze w ogóle nie dotarłem ( nie mam łódki )

na razie koncentruje pomoc na 3 rodzinach, choć potrzebujących jest dużo więcej

jutro czekam na pierwsze obiecane paczki

dziękuje wszystkim za okazaną pomoc, ale pamiętajcie, że inni też jej potrzebują ( może nawet po sąsiedzku )

tu też czekają na pomoc :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!!

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161777-Lanckorona-dziewczyna-walczy-pomoc-potrzebna

oraz w wielu innych miejscowościach

bodzio, jestem z Pszczyny. Szykujemy paczki do Sandomierza. Myślę jednak, że spokojnie możemy to podzielić i do Bierunia wysłać również. Podaj mi namiary do Ciebie na priv, to się umówimy i podjedziemy z tym do Ciebie bo mamy blisko. Przepraszam, że dopiero teraz tutaj dotarłam. Będę dostępna ok. 20.00.

Na pewno znasz sklep budowlany Japi-bud z Pszczyny. Mają chyba też jakąś filię z Kobiórze. Będę dzisiaj dzwonić w sprawie farb, rękawic itp. Może coś dadzą. Zobaczymy. Pozdrawiam!