bodzio_g 17.06.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mirkaa - zanotowałem sobie ... odpowiem na prv jak tylko coś bede wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkaa 18.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 przelew poszedł. A tak w ogole to fajnie, że jest ktos tam na miejscu komu się CHCE pomóc. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mirkaa -dzięki za przelew a tak w ogóle to ja jestem tylko pośrednikiem Waszej pomocy Robertsz - czekamy na finał i fanfary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 20.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Robertsz - czekamy na finał i fanfary Finał będzie w poniedziałek, na fanfary przyjdzie jeszcze poczekać. Kilka słów o mojej pomocy dla powodzian. Wszedłem w kontakt z kolegą Bogdanem, który wskazał mi jedną z poszkodowanych rodzin. Wstępnie zaoferowałem swoją pomoc w postaci wykonania nowej instalacji elektrycznej w domu po zalaniu. Na miejscu okazało się, że zgłosiło się już wcześniej 2 elektryków, niestety żaden z nich nie miał stosowanych uprawnień. Uzgodniliśmy, że lokalni elektrycy wykonają prace, bo mają zdecydowanie bliżej. Natomiast moja pomoc ograniczy się do nieodpłatnego dostarczenia wyposażenia rozdzielnicy, sprawdzenia, odebrania i zgłoszenia nowej instalacji. W piątek zgłosiłem instalacje w Vattenfall. W poniedziałek lub we wtorek pojawi się pracownik energetyki z plombami i licznikiem. Rodzina, której pomagałem jest już na etapie wynoszenia ostatnich wiader ze skutymi tynkami i wylewkami. Tynkowanie wewnątrz domu zaplanowane jest na lipiec/sierpień do tego czasu mury (cegła) muszą schnąć. Wylewki zaraz po tynkach. Później drzwi wewnętrzne, zewnętrzne, prawdopodobnie okna i meblowanie mieszkania... Gorące słowa uznania dla bodzio_g, który tak aktywnie działa na rzecz poszkodowanych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzę wytrwałości i jak najwięcej naśladowców ______________________________________________________ Przy okazji chciałbym nadmienić, że Vattenfall odstąpił od pobierania opłat za usługi wykonywane na terenach dotkniętych powodzią. Ta informacja może się komuś przydać. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez robertsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.06.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Robert - normalnie zrobiłem sie czerwony ... zaraz wyjeżdżam na kontrolę ... , biore ze sobą paczki od anSi oraz pozostałość od Adama i Nelli sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Bodzio ciesze sie, ze w koncu dotarly, mam nadzieje, ze cos tam komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.06.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mam troche czasu więc sie ...popiszę Robertsz zrobił kawał dobrej roboty !! - pozałatwiał wszystko w energetyce ( ma chłop plecy i wtyki ), kompletnie wyposażył tablicę w esy- floresy, poświęcił sporo czasu na dojazdy (jednorazowo 100km) i mile spędzał czas w korkach w upale bez klimy . Wczoraj "odebrałem" robotę , mi i dziewczynom bardzo się podobało AnSi - paczki są u celu w dobrym celu - reszta na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.06.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 bodzo-g milo czytac takie wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 24.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 bodzio_g - czy paczka ode mnie dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.06.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ninus - wczoraj dotarła i czeka na przekazanie dla potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.06.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Właśnie dotarła wielka paka od Wierzcha - serdeczne dzięki w imieniu powodzian :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 27.06.2010 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Bodzio jeżeli potrzebny transport oferuję swoją brykę, Peugeot Partner + przyczepka z plandeką. Kręcę się stale po śląsku i raz w tygodniu Kraków. Proszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.06.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Na pewno przyda sie Twoja bryka !! reszta na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigneiw1000 27.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, jeżeli przydadzą się wycieraczki gumowe (mamy sporo różnych kawałków), mniejszych lub większych, można ułożyć na ziemi jak jest niezbyt sucho. http://www.csn.pl/wyprzedaze,wyprzedaze.html Za free do oddania na rzecz powodzian. Wysyłka kurierem na nasz koszt. Rozmiar może się minimalnie różnić (wycieraczki nie będą docinane). Możemy dołożyć też kilka wycieraczek tekstylnych. Szczegóły na email [email protected] na priva raczej nie, bo rzadko się loguję. pozdr. zb. p.s. jeżeli potrzebne byłyby artykuły metalowe typu linki, łańcuchy, szekle, śruby rzymskie, naciągi itp. proszę o info poszukam coś na magazynie, sporo tego tam leżakuje Edytowane 27 Czerwca 2010 przez zbigneiw1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.06.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zbigniew 1000 - dzieki i czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.06.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 olek.k - dzięki za wpłatę :) wczoraj rozdałem wszystko, co udało mi sie zapakować do auta- piękne uczucie, gdy ludzie cieszą się i dziękują za każdy cif, mydło, krem czy ręcznik - przekazuję te podziękowania Wam - forumowiczom Muratora. Teraz najbardziej potrzeba wszelkiego AGD ( mało używanego i nowego ), materiałów wykończeniowych i chętnych do roboty. Wody już prawie wcale nie ma - pozostał zapaszek i komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proewa1 04.07.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Mam sprawną, używaną lodówkę. Chciałam sprzedać na allegro, ale teraz myślę - może ktoś potrzebuje? Trzeba ją odebrać z Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.07.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Proewa 1 - wiadomość na prvZbigniew1000 - dzięki za wycieraczki - jutro dotrą do potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.07.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 (edytowane) Melduję, że dziś rozdałem już prawie wszystkie rzeczy jakie miałem na stanie ( zostało pare cifów i myjek ) oraz wycieraczki od Zbigniewa1000 - dziękuję w imieniu obdarowanych. Ogólnie jest już dobrze ale jeszcze nie tak jak było kiedyś przed..., niektórzy już tynkują i gipsują oraz wymieniają drzwi i okna Edytowane 6 Lipca 2010 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigneiw1000 06.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Nie ma problemu. Można na mnie liczyć.W wolnej chwili też wspieram dzieciaki z domu dziecka nr 2 w Szczecinie, jako wolontariusz.Uważam, że taka pomoc jakoś bardziej dociera do zainteresowanych niż np. wpłata na konto.... Pozdrawiam Zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts