kulca 27.05.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 właśnie robią mi wylewki, i dzisiaj zostawili w salonie pomiędzy rurkami ogrzewania podłogowego około 10mkw wysypanej mieszanki tak na grubość 2cm, rozgarniętej grabiami jutro mają uzupełnić do właściwej grubości i zatrzeć, czy tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 27.05.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wg mnie powinno się zawsze zakończyć na najbliższej dylatacji ale z drugiej strony skoro jutro będą kontynuować pracę to świeży beton powinien bez problemu związać z tym z dnia poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jacyś nieciekawi fachowcy, powinni skończyć pomieszczenie albo go nie zaczynać, no i grabi t się raczej w profesjonalnej ekipie nie używa, a ten beton to po rozgarnięciu ubity choć trochę powinien być (bo z opisu rozumiem, ze wysypali, grabiami rozgarnęli i poszli, wtedy rurki nienajlepiej otulone są betonem) jak mi się zdaje to już drugi dzień Ci robią i nadal końca nie widać? to ile masz tych metrów, że zdziałać tego nie mogą? mi 180m2 7-8cm wylewki ekipa zrobiła w 6 godzin z przerwą na śniadanie i całkiem niespiesznie wykonując swoją pracę (żeby za wcześnie nie skończyć, bo szef na inną budowę pod fajrant by ich jeszcze wysłał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Należy zebrać to co rozgarnęli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 28.05.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 robią już 3 dzień, niby cement który kupiłem szybko im wiąże i ciężko się go ciągnie (LAFARGE EKSPERT), a w 1 dniu miksokret nawalił i szybko skończyli robotęw sumie mają jakieś 250m do zrobieniabeton po rozgarnięciu został ubity już przeze mnie, także rurki otuliłokonfrontowałem to z kierownikiem, twierdził że przy takich wylewkach jak zostało i na następny dzień będzie dalej robione nic się nie stanie, że się to zwiąże ze sobą (ciągłość ważna przy laniu betonu z gruchy, wtedy w mojej sytuacji trzeba by jakieś warstwy szczepne robić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 28.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 robią już 3 dzień, niby cement który kupiłem szybko im wiąże i ciężko się go ciągnie (LAFARGE EKSPERT), a w 1 dniu miksokret nawalił i szybko skończyli robotę jakaś paranoja skąd Ty ich wytrzasnąłeś ? ... powinni to skończyć 2 dni temu , ekipy po 200m2 robią w 1 dzień z palcem w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts