tosia125 28.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam!Poszukuję ładnego bidetu podwieszanego z deską, a najlepiej jeszcze z podkładką... może ktoś mi pomoże, bo znalezienie bidetu (o tradycyjnych kształtach) podwieszanego z deską nie jest wcale takie łatwe.. (no i do tego miska WC też musi być..)podobają mi się z Roca Victoria, ale na stronie do podwieszanego nie ma deski, ani podkładki..z cersanitu Delfi i libra też są ładne, ale bez desek...pomóżcie Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 28.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ja mam kohler reve, a myślałam tez nad roca, mają trochę modeli bidetu z pokrywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.05.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 AniuP. Ogólnie to takie mi się podobają, ale u kogoś.. w nowym wystroju wnętrza są fajne, ale sama preferuję tradycyjne rozwiązania i kształty.. No i dodam do tematu, że ogólnie nie jestem za tym, żeby oszczędzać.. bo uważam, że powinno być porządnie, albo wcale..ale jeśli chodzi o bidety i miski chciałabym coś tańszego, bo jest duży asortyment i z tych tańszych też mozna dobrze wybrać..Pozdrawiamczekam na podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.05.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Pomocy przejrzałam wszystko i nie ma.. tylko z Roca zestaw stojacy... może ktoś jma inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts