d24 28.05.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Niestety w moim domu zakończył roboty fachowiec, który do dnia dzisiejszego nie dostarczył mi FV za materiał budowlany jaki wykorzystał. I tu chciałbym prosić o pomoc w rozliczeniu ocieplenia elewacji budynku... 1. Ile mniej więcej kg materiału Cekol potrzeba do zatarcia ok. 220m2? Fachowiec twierdzi, że wziął 12 worków (ile kg już nie zapytałem), jednak nie wziął na nie FV. Czy ktoś z was potrafi powiedzieć ile mniej więcej tego materiału będzie potrzebne przy wykończeniu takiej ilości elewacji? 2. Jak będzie mniej więcej całkowity koszt samych materiałów budowlanych ocieplających dom metodą styropianową? Mam tu na myśli kompletną elewację bez malowania farbą. Proszę was drodzy forumowicze o pomoc w rozliczeniu z "fachowcem", który jak widzę coś ukrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 28.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 gon motloch nie placac za usluge i wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 28.05.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 z tego co widziałem mocowanie było na takie plastikowe zaczepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts