Gosiek33 07.05.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Czyżbyś priva usunęła? Bo gdzieś zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 08.05.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witaj Nie niczego nie usunęłam:) Bardzo dziękuję za odpowiedź... Jeszcze nie zdecydowałam odnośnie balustrad bo mam jeszcze troszkę czasu ale bardzo się zastanawiam nad takimi jak twoje nie można od nich oderwać oczu:) Cóż nie będę oryginalna jesteś moją inspiracją:) Pozdrawiam... Ostatnio chciałam powklejać zdjęcia ale coś mi nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 08.05.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ja nie potrafię ale mam kogoś na oku kto się chce podjąć tego zadania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Daj znać jak będzie się działo a że inspiracją jest mój dom, bardzo mi przyjemnie... i po to jest to forum, by inspirować i być inspirowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 09.05.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Jasne że dam znać... A tym czasem zadanie na dzisiejszy wieczór uzupełnić dziennik budowy:) Teraz zastanawiam się z panem Rysiem ( to pan który ma robić balustrady ) czy nie lepiej kupić elementy gotowe i złożyć to w całość niż wyrabiać samemu więc szukam hurtowni z elementami metalowymi Edytowane 9 Maja 2011 przez szafran77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jeśli myślisz o moich to import a elementy zamawiane w Polsce z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.05.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witaj szafran77. Czy mogłabyś podać namiary na tego elfa z rogami, którego zakupiłaś? Chciałabym, żeby zamieszkał i w moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 09.05.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witaj Fauna kupiłam w firmie Chronos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.05.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki bardzo! Obejrzałam ofertę, różne cuda mają, ale Twój faun is the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 09.05.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Gosiek a pamiętasz z jakiej hurtowni wykonawca zamawiał? Tzn z jakiego kraju nazwa tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 09.05.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki bardzo! Obejrzałam ofertę, różne cuda mają, ale Twój faun is the best! Bardzo mi miło Mnie też ten spodobał się najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Niestety nie wiem gdzie kupowane to był ,,tajemniczy" katalog a Pan miał ,,swoją" hurtownię gdzie zamawiał wybrane elementy. Powiedział, że może to sam zrobić ale będzie dłużej trwało i wcale taniej nie będzie Szukałam w internecie tej firmy z katalogu... ale nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 09.05.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja też szukałam znalazłam tylko podobne ale coś się wymyśli Miałam powklejać zdjęcia ale już zasypiam jutro zaczynam dyżur od 5:00 zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam Gratuluję postępów i pamiętaj biada ci ........mnie przegonic! Stronę Chronosa znam.Mam tam upatrzony zegar słoneczny.Ceny zabójcze. Przystojniaka ogrodowego zazdroszczę i to bardzo........i już wiem co chcę pod choinkę. Narazicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 17.05.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Oj Danusiu przegonić to ja cię już nie przegonię. Ewentualnie mogę cię dogonić:) Ale to też nie takie proste:) Kiedy powklejasz jakieś fotki nacieszę oczka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Justynko,jeszcze troszkę i pochwalę się elewacją .Nasze domki mają troszkę tej sztukaterii,więc wszystko się śli9maczy.Sama zresztą wiesz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 18.05.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Danusiu mam ochotę kupić jeszcze żeliwnego wodnika do ogrodu tylko zastanawiam się jakiego wybrać. Natomiast kontaktowałam się z panem z firmy Chronos i pytałam czy zrobią mi łuki w stylu gotyckim takie jak na załączonej fotce. Powiedział że tak tylko muszę dokładnie sobie wymierzyć i pomyśleć jaka duża ma być ta ścianka bo zrobię w ogrodzie podobną Ale to nie prędzej jak jesienią lub wiosną przyszłego roku. Ciekawe co o tym myślisz. http://images47.fotosik.pl/873/44ce087525f7f022.jpg(znalezione w necie i pożyczone) Tak jak na zdjęciu zrobię artystyczny nieład jeśli chodzi o roślinność. Edytowane 25 Maja 2011 przez szafran77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.05.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Justynko,cudowny klimat stworzyły rośliny na tym zdjęciu:)Ja mam inny pomysł na ogród jesli chodzi o budowle (ścianki,przyścienne oczko itd...)Ale właśnie chodzi o to,żeby było inaczej:).Mam już obiecaną cegłę rozbiórkową-tyle,że nie mam kiedy jechac i ją obczyścic.Planuję na jesień.Ps.Justynko,nie widzę wodnika z faunem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 27.05.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Nie bardzo rozumiem .... "Ps.Justynko,nie widzę wodnika z faunem" Wodnik będzie w innej części ogrodu schowany za parawanem iglaków natomiast faun będzie w środkowej części ogrodu... Dzisiaj przyszła zamówiona miesiąc temu piękna donica która będzie pasowała do tych łuków i fauna wkleję zdjęcie. Tak mi się spodobała że kupuję drugą http://images40.fotosik.pl/872/66d53bce7e7df15d.jpg Co myślisz? Edytowane 27 Maja 2011 przez szafran77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 28.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Czesc Justynko. Mam pytanie dotyczace Twojego Fauna z firmy chronos...mianowicie nie moge odnalezc tej pozycji na stronie...czy to oznacza, ze jest juz niedostepny???? Jesli nie jest tajemnica jego cena to bede wdzieczna za wiad. (moze byc na priv). Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts