mailo33 28.05.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 na mojej dzialce znajduje sie szambo zbudowane z betonowych pierscieni , jest otwarte tzn. nie jest na dole zabetonowane postawiono mi warunek mam zabetonowac to szambo po opruznieniu szamba zabralem sie za beton ale stwierdzilem ze podeszla woda gruntowa na ok 1m ......czy wie ktos co mozna w tym przypadku zrobic ,..........czy jest jakis specjalny beton pod wode .............pytalem sie wielu ludzi ale wszyscy sie poddaja.........za wszelka porade duze dzieki............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mailo33 28.05.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 popelnilem blad w pisaniu szambo jest na dole nie zabetonowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darroo 29.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wypompuj wodę chwilę przed zalaniem i zalej gęstym betonem szybkoschnącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts