Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ATENA może się uda ... - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 399
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Archi!

Mam bardzo palące dwa pytania.

1. Pytanie o wylewki. Ile zapłaciłeś za m2, i czy jesteś zadowolony, jeśli polecasz tę ekipę to podaj namiar do nich, bo potrzebuję sprawdzonych ludzi w zasadzie na teraz.

2. Pytanie o ogrodzenie. Czy te przęsła to ostatecznie kupiłeś w obi? Jeśli tak to kto obsadzał?, pracownicy obi? Czy oni tez zalewali betonem czy to juz zostało dla Ciebie? A wogóle jeśli możesz daj plan jak to krok po kroku robili, bo może dałbym radę sam z kolegami.

Dzięki i pozdrawiam.

U mnie się cały czas dzieje i rzadko zaglądam na forum :)

Muszę uzupełnić dziennik, bo mam już szambo i całe ogrodzenie, z boku i te z przodu :)

lili07 - za wylewki zapłaciłem 220m2 + balkony (około 6m2) -2200pln, a czy zadowolony? - Średnio, mogłoby być lepiej...

Co do ogrodzenia to boki i tył zrobiłem betonowe z trzech płyt, kupiłem z allegro razem z montażem, i za przęsło wyszło 98pln. Ekipia w tej cenie ogrodziła 126mb w jeden dzień :) Natomiast ogrodzenie z przodu kupiłem te z elementów (słupki i murki) a przęsła wraz z bramą przesuwną i furtką kupiłem z promocji w OBI.

Klesia - oj, postępy faktycznie widać, ale nie mam czasu żeby je pokazać w dzienniku, mam nadzieję że jutro wrzucę kilka fotek :)

• 2 weeks później...
  • 5 months później...
Archi żyjecie ?? robicie coś ?? a może już się przeprowadzacie ?? :)

Koszty miałeś podsumować ! :)

Hej! Tak żyjemy i zgadłeś, przeprowadziliśmy się już do domku pod koniec sierpnia, choć cały czas wykańczamy. Brak czasu spowodowało, że zupełnie nie wchodziliśmy do dzienników. Praca, wykańczanie domu i wiele spraw które się namnożyły niestety nie pozwalały uzupełniać wpisów. Mam nadzieję że już nie długo się ogarnę i będzie ciąg dalszy :)

Co do domku to jest SUPER !!!!! NIE MA PORÓWNANIA DO MIESZKANIA W BLOKU!!!!!

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...

Witajcie,

Serdecznie dzięki za życzenia :)

Boże, jak ten czas mija... i ciągle go brak...

Myślałem że już nikt tu nie zagląda, a jednak się myliłem :) muszę zrobić kilka fotek naszego domku, choć już mieszkamy ponad rok, właściwie prawie półtorej to w ciąż jeszcze jest tyle do zrobienia :)