RAMILA 29.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Śmiej się Moniko, śmiej Ty masz nieskończony (chwila i będzie gotowy), ale jednak dach, Archi szkielet, a my strop z dziurą do schodów hahaha:lol2: My też tak jak Wy mamy strop z dziurą na schody ale od początku zakładaliśmy że na takim etapie kończymy budowanie w tym roku więc zima mnie nie zaskoczyła ale wszystkim, którzy nie skończyli prac życzę aby pogoda się poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 30.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Archi witaj! A jednak dałeś radę. wychodzi na to, że w tym samym czasie położymy te nieszczęsne dachy.Mamy nadzieję,że uda nam się w tym roku jeszcze. Ale trzeba poczekać jak zaspy znikną. Kurczę ile śniegu nawaliło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 30.11.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam,widzę, że nie tylko mnie zaskoczyła zima..też nie mamy jeszcze dachu choć miał być jakiś miesiąc temu:)życzę i sobie i wam poprawy pogody, żeby na święta domki były zamknięte:)pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 30.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Asiu biorąc pod uwage tempo moich prac dachowych i fakt, że pozostały do obrobienia oba kominy, trzeba położyć wszystki gąsiory, trójniki i inne złączki, bo wszystko leży,a do tego zamontować okna dachowe w liczbie sztuk 4, to ja powaznie obstwiam, że Wy bedziecie pierwsi z tymi dachami.... Tylko pogoda się musi poprawić, czego sobie i wszystkim budującym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 30.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 To tak jak u nas, drzewo na więźbę moknie i wygina się od miesiąca i nic z tego - trzeba to schowac i czekać, aż będzie ciepło Robota stoi, a odsetki od transz trzeba płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 30.11.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 To tak jak u nas, drzewo na więźbę moknie i wygina się od miesiąca i nic z tego - trzeba to schowac i czekać, aż będzie ciepło Robota stoi, a odsetki od transz trzeba płacić... No właśnie, odsetki trzea płacvić A u mnie to część dachu zrobiona i moknie, i schować jej już się nie da.. mam tylko nadzieję że w przyszłym tygodniu przybędzie odwilż i dach mi skończą, okna też juz czekają, ale to chyba na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 30.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Archi mi okna bedą montowac jutro. Dach jeszcze nie skończony, ale według Pana od dachu w niczym to nie przeszkadza i możemy spokojnie montować. Według zaś pani od okient to, że jest - 13 też w niczym nie przeszkadza, bo oni już wymienili pianki na zimowe i moga montować do -20 Ja to tylko mam nadzieję, że panowie montażyści w zwiazku z zimnem nie odwalą fuszerki. Dlatego jutro rajstopy, kalesony, skarpety narciarskie, podkoszulek, koszulka, bluza z futrem, kurtka puchowa, szalik, rekawiczki, czapka, termos z herbatą i do tego 4 ksiązki z prawa i tak oto uzbrojona bedę siedzieć na budowie, panów nadzorować i przy okazji się zajme moim mgrem ambitnie, tylko czy mój mózg funkcjonuje poprawinie na takim mrozie? jutro zdam relację , ewentulanie w czwartek jak odtaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.12.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 zazdroszczę i gratuluję takiej silnej woli. powodzenia przy pilnowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 02.12.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki Okazało się, że chłopaków wcale nie trzeba było pilnować. Siedziałam se w domu obok u teściowej, w ciepełku. pisałam prace, pichciłam obiad, chłopaką kawę zrobiła, ale nie zdążyli wypić całej, bo zamarzła A oni się tak uwineli szybko, że byłam w szoku. I do tego wszystko dobrze, równo pomontowane. Normalnie na dziwić się nie mogę, takie fajne chłopaki jak ktoś na śląsku okna z oknoplastu chce kupić to tylko u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 02.12.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki Okazało się, że chłopaków wcale nie trzeba było pilnować. Siedziałam se w domu obok u teściowej, w ciepełku. pisałam prace, pichciłam obiad, chłopaką kawę zrobiła, ale nie zdążyli wypić całej, bo zamarzła A oni się tak uwineli szybko, że byłam w szoku. I do tego wszystko dobrze, równo pomontowane. Normalnie na dziwić się nie mogę, takie fajne chłopaki jak ktoś na śląsku okna z oknoplastu chce kupić to tylko u nich. Moniko, a gdzie ten oknoplast jest? Ile zapłaciłaś za te okna i ile ich było? Zrobisz fotki? u mnie wszystko stoi, więźba w połowie zrobiona, śniegu na piętrze masa, i nie wiem kiedy zaczną kończyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 03.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Oknoplast jest to producent okien. http://www.oknoplast.com.pl/ Natomiast okna tego producenta kupiliśmy u dystrybutora - firma Perfect. Działają na terenie górnego Śląska. My zamawialiśmy w Rudzie Ślaskiej. Mieliśmy 10 okien ( w tym jedno ogromne tarasowe, oraz dwa balkonowe), do tego 8 rolet antywłamaniowych w tym dwie sterowane elektrycznie. okna w okleinie orzech dwustronnej, rolety w kolorze okien. Za całość z montażem zapłaciliśmy 24 000 zł ( 16 000 okna, 6 000 rolety, 2 000 montaż) Ale wybraliśmy najdroższy z profili - profil platinium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 06.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mikołajkowe pozdrowionka http://img694.imageshack.us/img694/2373/1664.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 06.12.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 RAMILA Dzięki za pozdrowionka, a u Ciebie był Mikołaj? Dzisiaj nareszcie przyszła do mnie ekipa, co prawda trochę się spóźnili, bo wpadli na budowę na 11.00 ale najważniejsze że coś robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Archi, nic na siłę, trzeba odczekać, bo robota w taką pogodę się nie klei - po co pracownicy mają coś poknocić. Takie jest nasze (moje i męża) zdanie, bo budujemy dla siebie.Pozdrawiam mikołajkowo, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.12.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 czyli mikołaj przyniósł Ci ekipę na budowę do mnie tez wpadł z ekipa od ocieplenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.12.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hahaha dokładnie zamiast Mikołaja ekipa na budowie, trzymam kciuki aby ta więźba jednak stanęła a co do odśnieżania to szacuneczek, kawał roboty odstawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 08.12.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Eiremjp - widzę że wiesz co to znaczy odśnieżyć strop Kawał roboty, a co gorsze trochę syzyfowej, bo za chwilę znowu tam napada Joanno - i tu masz rację, nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.12.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 no ja stropu nie odśnieżałam ale też się namachałam a teraz wszystko topnieje pogoda tej jesieni rzuca kłody pod nogi biednym inwestorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 10.12.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No tak, topnieje, a za chwilę marznie.. I w tym roku nie zdążę przykryć... Ale lipa, okna juz czekają, drzwi i brama garażowa, no cóż, odbiorę to wszystko pewnie na wiosnę...Brakło tak nie wiele (około 2 tyg.) ale na pogodę nie ma rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 10.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Hejka... Zima budowom nie służy,,,, nam się udało w ostatniej chwili.... Może Tobie się też uda.... pogoda jest nieprzewidywalna...a nuż.... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts