magi 05.02.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Macie jakieś pomysły. Kolacja przy świecach, upominek, wyskok do Las Vegas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 magi. Może jestem "starej daty" ale jakoś nie "trawię" tej "nowej tradycji". Pozdrawiam z okazji zbiżającej się wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 06.02.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 A mi wystarczy zwykły wypad do kina lub spacer z moją połówką bez dzieciaczka i........już mam super walentynki. Jest wówczas jak za dawnych lat....włóczęgi do nocy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Ooooooo! to lubię mimo starej daty, ale my z reguły bez okazji tak "działamy". Pozdrawiam przedwiosennie (jest teraz+15C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 15.02.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Do kina? to co sie dzalo wczoraj to byl mexyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.02.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Ja i moja połówka wybraliśmy się ("stare dziadki - 40 lat niedawno minęło") do Teatru Wielkiego w Łodzi na musical Teatru Komedia W W-wie p.t. "Chicago". Pretekstem były Walentynki bo bilety po...150 zł. Kochani jestem pod wrazeniem Kaśki Skrzyneckiej. Dopiero w takim rewiowo-musicalowym przedstawieniu pokazała klasę.Obok niej Śleszyńska, Gąsowski, Rosmus i cała plejada innych gwiazd. Suuuuuuuuuuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 10.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Warto troszkę odświeżyć ten wątek, ze względu na zbliżające się walentynki. Akurat w tym przypadku wolę dawać słodki prezent, który może być równie oryginalny co Wasze pomysłu, o ile zadba się o to by czekolada czy inne słodkości były nietypowe i dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek_na_wsi 12.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Klasyk: kino i kolacja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts