dawidlawecki 29.05.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) Witam serdecznie, dzis wylane zostały u mnie na budowiefundamenty. Zabrakło trochę betony z gruchy, pompyjak na zdjęciu pod komin w kotłowni. Czy można bez problemu w poniedziałekod rana dolać brakującą czesc ? Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2011 przez dawidlawecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.05.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ile zostało wylane , chodzi mi o grubość. Wklejasz zdjęcie o 16:30 do nocy jest jeszcze szmat czasu taczki lub 2 piasku worek - 2 cementu i bys sprawe do wieczora załtwil lepiej niż b20 w poniedziałek. Jak wlałes ze 20-25cm to możesz dolewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 29.05.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) Dzięki za info, beton w dziurę jak widać na zdjęciu został wlany o 11.00 dzisiaj, ale ekipa dopiero w poniedziałek z betoniarką będzie a ja nie mam sprzętu. Zalane jest zbrojenie całe czyli więcej niż 25 cm. Pod tym będzie komin z gotowych prefabrykatów nie murowany. W poniedziałek jak zaleją z betoniarki będzie ok ? zostało zbrojenia mogą dołożyć dodatkowo ? Tak wygląda wykop wczoraj. Jak ktos cos anormalnego zauważy to piszcie . Edytowane 15 Stycznia 2011 przez dawidlawecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 29.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 możesz siatkę ze zbrojenie dołożyć i wylać grubą warstwę betonu i dobrze zagęścić. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 29.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dzieki Adam za rade w poniedzialek kierownikowi to przedstawie, wydaje sie byc to dobrym rozwiazaniem. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 30.05.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Dzieki Adam za rade w poniedzialek kierownikowi to przedstawie, wydaje sie byc to dobrym rozwiazaniem. Pozdarwiam ja nie rozumiem, jak masz kierownika po co się pytasz przypadkowych ludzi na forum? przecież to kierownik jest fachowcem, skończył studia i ma uprawnienia i pewnie wiecej wybudował niż 100 forumowiczów razem wziętych. Naprawdę nie rozumiem niektórych inwestorów, zamiast się bawić z dziećmi to klepią w klawisze żeby tylko nabrać złudnego poczucia pewności bądź zdobyć - wątpliwą często- wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 30.05.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 slawek9000 jak nie rozumiemiesz to juz nie zrozumiesz. Odpowiedz dla Ciebie to ze nakręcam ruch na forum, im wiekszy tym reklamodawcy wiecej płaca za powierzechnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No pięknie , i bednarka jest , ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts