errata 29.05.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witamy serdecznie ja i moja małżonka Właśnie jesteśmy na etapie urządzania naszej kuchni i stanęliśmy w punkcie piekarnikowym zupełnie nie mamy pojęcia, co wybrać moja małżonka nie jest jakimś specem od spraw kucharskich (jeszcze), ale ma zamiar to zmienić, więc sprzęt mógłby ją dodatkowo zachęcić, co mnie by ucieszyło podwójnie mniam-mniam. Zastanawiamy się czy piekarnik: http://www.portone.pl/produkt/5866/piekarnik-electrolux-eob-53004-x.html sprawdzi się w kuchni czy jest to tylko zakup na początek a później będzie niewystarczający? jak oceniacie w praktyce ten sprzęt? znajomi, którzy korzystają z innego modelu są zadowoleni, a ten? ktoś używa...prosimy o rady Pozdrawiamy A&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 29.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja kupiłam Elektroluxa, trochę droższy model, bo mi pasował w kolorze inox, ale w sumie ma to samo. Wydaje mi się, że spokojnie wystarczy. Na ceneo znalazłam jedną opinię o wybranym przez was modelu i jest bardzo pozytywna. Myślę, że będziecie zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
errata 29.05.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 dziękuję bardzo za budującą odpowiedź, sądzę że zdecydujemy się na ten właśnie model - choć są droższe, ale z drugiej strony po co płacić za coś, czego się do końca nie wykorzysta? też mi się wydaje, że ten będzie optymalny pozdrawiam, dziękuję i życzę nam smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
errata 30.06.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam wszystkich niespełna miesiąc temu pytałem was o to, co sądzicie o tym piekarniku: http://www.portone.pl/produkt/5866/piekarnik-electrolux-eob-53004-x.html dziś sam mogę wam kilka słów napisać. Piekarnik został zamówiony i dostarczony w tempie ekspresowym, pierwszy rozruch przeprowadziliśmy "na sucho", ale jak się okazało nie było to konieczne, ponieważ żaden element w trakcie rozgrzewania nie wydzielał zapachu. na pierwszy ogien poszły żeberka i mniam - równo wypieczone - cały czas stała temperatura (monitorowaliśmy na bieżąco) - zapach nie wydostawał się na zewnątrz - przez szybę doskonale widać co się dzieje w środku - łatwe czyszczenie - ciasta nie przypieczone od spodu (biszkopt był na tort pieczony) - po prostu - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 30.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej, fajnie, że się sprawdził, mi się podoba ten wzór electroluxa z tą szarą szybką, fajnie bardzo wygląda. Tak się zastanawiam czy szyba piekarnika lepiej jak jest zupełnie przeźroczysta czy lepiej taka jak ma bosch w czarne kropki itp. A może to bez znaczenia http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2277345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 01.07.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja kupiłam Elektroluxa, trochę droższy model, bo mi pasował w kolorze inox, ale w sumie ma to samo. Wydaje mi się, że spokojnie wystarczy. Na ceneo znalazłam jedną opinię o wybranym przez was modelu i jest bardzo pozytywna. Myślę, że będziecie zadowoleni. A jaka płyta do tego i okap? Żeby kolorystycznie pasowało? Płyta gazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.