Zołza 29.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam jak w temacie, macie jakieś doświadczenia , sprawdzone modele, podobają mi się te czteroramienne ale te, które widziałam w markecie brico-marche były kiepskiej jakości z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atom_28 30.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam jak w temacie, macie jakieś doświadczenia , sprawdzone modele, podobają mi się te czteroramienne ale te, które widziałam w markecie brico-marche były kiepskiej jakości z góry dzięki Hehe pamietam z młodosci że najlepsze rozwiazanie było rozwieszenie sznurka między lipą a jabłonią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 30.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 mi mężuś zrobił suszarkę własnoręcznie ,taką właśnie czteroramienną,co prawda nie da jej się tak złożyć jak tych ze sklepu,ale jest super ,służy już chyba 5 -ty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ja mam leifhaita rozkładaną jak parasol. Jest rewelacyjna i bardzo pojemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.05.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Najlepiej żadną. To wątpliwa ozdoba, no chyba, że masz bardzo duży ogród i możesz taki sprzęt skutecznie zakamuflować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 31.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Będę miała rozkładaną taką jaką można rozłożyć na balkonie w bloku.Jak będę miała wenę to zrobię taką na stałe w ogrodzie - prostokątną.A odnośnie wątpliwej ozdoby w ogrodzie to jakoś bardziej mnie przekonuje pachnące świeżym powietrzem pranie i brak dodatkowych opłat za suszarkę, a co za tym idzie bycie bliżej natury, niż co ma do powiedzenia sąsiad w slipach, biegający z kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja mam taką http://www.allegro.pl/item1045996080_suszarka_ogrodowa_linomatic_s_400_leifheit_h.html i nie jest wątpliwą ozdobą Po wysuszeniu prania wyciągam ją i chowam do kotłowni. W ziemi zostaje zamontowana na stałe rurka, w którą suszarka jest wkladana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 31.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja mam taką http://www.allegro.pl/item1045996080_suszarka_ogrodowa_linomatic_s_400_leifheit_h.html i nie jest wątpliwą ozdobą Po wysuszeniu prania wyciągam ją i chowam do kotłowni. W ziemi zostaje zamontowana na stałe rurka, w którą suszarka jest wkladana. Mam taką samą - jest świetna. Nie wiem czy szpeci bo jest za drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.05.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja mam taką http://www.allegro.pl/item1045996080_suszarka_ogrodowa_linomatic_s_400_leifheit_h.html i nie jest wątpliwą ozdobą Po wysuszeniu prania wyciągam ją i chowam do kotłowni. W ziemi zostaje zamontowana na stałe rurka, w którą suszarka jest wkladana. To ja wole zwykłe rozstawiane. Przynajmniej są niskie, łatwiej je zakamuflować a i tak muszę nosić. No i gacie nie powiewają jak na maszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 JoShi, ja mam już to opatentowane:) Gacie wieszam od środka, na zewnątrz same lepsze rzeczy;) Ale na serio, bardzo ją polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.06.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 To ja wole zwykłe rozstawiane. Przynajmniej są niskie, łatwiej je zakamuflować a i tak muszę nosić. No i gacie nie powiewają jak na maszcie. Jako facet też wolę takie zwykłe rozstawiane. Jak jest ciepło to w ogrodzie jak pada to w pokoju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 01.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 tylko jest jeden kłopot z tymi rozstawianymi, jak wieje to suszarka się "obala' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 NOTO, ja uparłam się na pralnię z suszarnią po to właśnie, żeby nie rozstawiać suszarek po pokojach. Też sprawdzona i godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.06.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 tylko jest jeden kłopot z tymi rozstawianymi, jak wieje to suszarka się "obala' To trzeba mieć dyżurne kamyki do obciążania nóg, albo kotwy do przygwożdżenia na trawniku. NOTO, ja uparłam się na pralnię z suszarnią po to właśnie, żeby nie rozstawiać suszarek po pokojach. Też sprawdzona i godna polecenia. Tylko, że nie ma nic przyjemniejszego niż pościel wysuszona na świeżym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 02.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 U mnie w pralni jest wiele środków do sprzątania i nie tylko. Zapachów mnóstwo. Dlatego pokoje są lepsze. Szczególnie ten który jest koło garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 JoShi, my też uwielbiamy pościel z dworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No i właśnie po to mam balkon. Kołdry będę wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 02.06.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dziękuję za opinie i dobre rady wiem że suszarka to wątpliwa ozdoba ale u mnie wieje to myślałam o czymś na stałe a tą o której myślę to można sciagnąć jak parasol i spoko ale podoba mi się też pomysł tej chowanej do kotłowni no cóż gdzieś trzeba wywietrzyć pościel, wysuszyć pranie, a latem w domu to jakoś mi tak kiepsko schnie, zwłaszcza jak na zewnątrz tylko 15 stopni, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.06.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Mam pralnie na pietrze, obok goscinna sypialnie z balkonem. Na balkonie zamierzam rozstawiac zwykla suszarke prostokatna. Gaci widac nie bedzie (balkon od pol i lasow, plus drewniane kamuflujace barierki), na powietrzu schlo bedzie, po schodach z mokrym praniem latac nie bede. W razie deszczu suszarka w goscinnej sypialni wyladuje. Pralnia troche za mala - po rozstawieniu suszarki prawie miejsca nie zostaje. Mam nadzieje bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzba75 04.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ma ktoś jakieś nowe spostrzeżenia co do suszarek ogrodowych, sprawdzają się te typu parasol ? W oczekiwaniu na wiosnę zgłębiam ten temat celem zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts