bodzio_g 29.05.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam Wiem że u Kachny jest bardzo ciężko i wielu z Was pomaga Jej jak tylko może...Jedna "rodzina" naprawdę BARDZO potrzebuje pomocy. są to 3 kobiety w 3 pokoleniach, bez mężczyzn . Miały zalany cały parter i piwnice, piec CO zalany, instalacje , tynki i posadzki do wymiany. Teoretycznie możemy (mogę) pomóc fizycznie w elektryce i wod-kan ale brakuje nam na materiały . Proszę pomóżcie, ile tylko możecie kobiecie z matką i z 11 letnim dzieckieminfo i fotki na priv pozdro bodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 30.05.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 bodzio_g, prosze o przeslanie nr konta.Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.05.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Zapomniałem napisać że jestem z Bierunia na śląsku i ta rodzina też...a temat znalazł sie tu trochę przez pomyłkę, bo miał być jako osobnyniemniej jednak pomoc jest BARDZO potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bodzio, a czy możemy z tym tematem przejść do tematu Kaśki? Myślę, że tam łatwiej byłoby wszystko koordynować. Będziecie pisać na bieżąco co jest potrzebne,a my spróbujemy coś zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.05.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nie wiem czy Kachna i Małgoś będą tym zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 01.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Też poproszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.06.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 tsunami - poszło a wszystkich na razie zapraszam do innego wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Pomagamy-powodzianom-z-Bierunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 01.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Podeślij i do mnie nr konta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts