eugenia 30.05.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na zamieszczenie tego tematu. W razie czego proszę o jego przesunięcie. Poszukuje dobrego, doświadczonego, a przede wszystkim zaangażowanego kierownika budowy, który nie tylko mi doradzi, ale także skontroluje pracę wykonawców (dom 120 m - glina, lekki spadek na gruncie). Zakres prac szerszy zatem nieco niż ten obowiązkowo wynikający z ustawy prawo budowlane. Proszę o polecenia ale tylko tych, z którymi mieliście Państwo do czynienia osobiście. Plus podanie cen jakie mogą sobie ewentualnie zażyczyć za zwiększony poziom zaangażowania i tzw. nadzoru inwestorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 30.05.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 30.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 11 Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na zamieszczenie tego tematu. W razie czego proszę o jego przesunięcie. Poszukuje dobrego, doświadczonego, a przede wszystkim zaangażowanego kierownika budowy, który nie tylko mi doradzi, ale także skontroluje pracę wykonawców (dom 120 m - glina, lekki spadek na gruncie). Zakres prac szerszy zatem nieco niż ten obowiązkowo wynikający z ustawy prawo budowlane. Proszę o polecenia ale tylko tych, z którymi mieliście Państwo do czynienia osobiście. Plus podanie cen jakie mogą sobie ewentualnie zażyczyć za zwiększony poziom zaangażowania i tzw. nadzoru inwestorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugenia 30.05.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 nie rozumiem. Co to znaczy 1 ? Nie widzę tego pliku załączonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidlawecki 02.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, jak kierownik budowy który będzie cały czas pod tel., który dzienne odbiera nawet10 telefonów z różnymi problemami, który sam dzwoni i pyta się jak postępy, który dwa razy dziennie nawet pojawia się na budowie to tylko dobry kierownik budowy okolice Gniezna MARCIN PIECHNIKtel.600392271. INFORMACJA DLA ADMINISTRATORÓW:Post ten nie jest żadną kryptoreklamą tylko faktem, powyżej opisanego kierownika, któryaktualnie nadzoruje moją budowę. Wpis jest cennym zródłem informacji dla przyszłych i aktualnych inwestorów, co stanowi nadrzędną idę tego forum. Gorąco polecam ! Edytowane 4 Czerwca 2010 przez dawidlawecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Karas 27.03.2019 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Pan Marcin Piechnik nie jest profesjonalistą, dodzwonienie do niego graniczy z cudem. Co chwile mówi że wszystko załatwi, tylko nic nie robi, nie mogę go polecić chyba że chcecie stracić mnóstwo nerwów i czasu. Również muszę zmienić kierownika, ponieważ nie potrafi dotrzymać żadnego terminu a ile zdrowia przy tym natraciłem to szkoda słów. Jednym słowem odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieczysław Jankowski 07.12.2022 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Przepraszam za oczernienie P. Piechnika. To było kłamstwo z mojej strony. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Mieczysław Jankowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts