Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dobry kierownik do budowy w okolicach Gniezna

Recommended Posts

Witam,

nie wiem czy to dobre miejsce na zamieszczenie tego tematu. W razie czego proszę o jego przesunięcie.

Poszukuje dobrego, doświadczonego, a przede wszystkim zaangażowanego kierownika budowy, który nie tylko mi doradzi, ale także skontroluje pracę wykonawców (dom 120 m - glina, lekki spadek na gruncie).

Zakres prac szerszy zatem nieco niż ten obowiązkowo wynikający z ustawy prawo budowlane. Proszę o polecenia ale tylko tych, z którymi mieliście Państwo do czynienia osobiście. Plus podanie cen jakie mogą sobie ewentualnie zażyczyć za zwiększony poziom zaangażowania i tzw. nadzoru inwestorskiego.

1

1

Witam,

nie wiem czy to dobre miejsce na zamieszczenie tego tematu. W razie czego proszę o jego przesunięcie.

Poszukuje dobrego, doświadczonego, a przede wszystkim zaangażowanego kierownika budowy, który nie tylko mi doradzi, ale także skontroluje pracę wykonawców (dom 120 m - glina, lekki spadek na gruncie).

Zakres prac szerszy zatem nieco niż ten obowiązkowo wynikający z ustawy prawo budowlane. Proszę o polecenia ale tylko tych, z którymi mieliście Państwo do czynienia osobiście. Plus podanie cen jakie mogą sobie ewentualnie zażyczyć za zwiększony poziom zaangażowania i tzw. nadzoru inwestorskiego.

Witam,

jak kierownik budowy który będzie cały czas pod tel., który dzienne odbiera nawet

10 telefonów z różnymi problemami, który sam dzwoni i pyta się jak postępy,

który dwa razy dziennie nawet pojawia się na budowie to tylko dobry kierownik budowy okolice Gniezna MARCIN PIECHNIK

tel.600392271.

INFORMACJA DLA ADMINISTRATORÓW:

Post ten nie jest żadną kryptoreklamą tylko faktem, powyżej opisanego kierownika, który

aktualnie nadzoruje moją budowę. Wpis jest cennym zródłem informacji dla przyszłych

i aktualnych inwestorów, co stanowi nadrzędną idę tego forum.

Gorąco polecam !

Edytowane przez dawidlawecki

• 8 years później...
Pan Marcin Piechnik nie jest profesjonalistą, dodzwonienie do niego graniczy z cudem. Co chwile mówi że wszystko załatwi, tylko nic nie robi, nie mogę go polecić chyba że chcecie stracić mnóstwo nerwów i czasu. Również muszę zmienić kierownika, ponieważ nie potrafi dotrzymać żadnego terminu a ile zdrowia przy tym natraciłem to szkoda słów. Jednym słowem odradzam.

• 3 years później...