witu102 30.05.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hej, powoli przymierzam się do kupna mieszkania, a zatem zacząłem robić rozpoznanie jak chodzi o sprzęt AGD do kuchni. Przy szukaniu warunkiem jest nowoczesny wygląd, estetyka i funkcjonalność oraz zabudowa wszystkich elementów poza lodówką. Zebrałem kilka zestawów składających się z : -zmywarki -płyty gazowej -piekarnika -mikrofalówki -okapu -lodówki Zestawy dobierałem tak, że w danym wszystkie sprzęty są z jednej firmy i z jednej linii wzorniczej (w miarę możliwości). W miarę swojej wiedzy i umiejętności dobierałem też sprzęty ze średniej półki, nie najtańsze, ale nigdy najdroższe. Całość zebrana w pliku PDF. Jako, że już to zrobiłem, może komuś się takie opracowanie przyda:) PozdrawiamAGD.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts