mariusz1977 30.05.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam,W przedpokoju mam na podłodze gres szlifowany. Mam już 2 ściany, chcę dostawić 1 ściankę z GK i w środek wstawić szafę z drzwiami przesuwanymi.Nie chcę robić dziur w gresie. Mam pytania:- pod dolna prowadnicę pójdzie kawałek płyty (kolor drzwi). Do niej przykręcę prowadnicę. Czy wystawczy jak płytę przykleję na silikon?- ścianka GK, od góry złapię profile - ale nie wiem jak od dołu. Myślałem aby od dołu wziąć płytę meblową i przykleić ją na silikon. Potem do płyty przykręcę profile i calość obuduję płytą GKProwadnice będą mieć dlugość 210 cm. Czy wystarczą 3 skrzydła 75cm? Proszę o uwagiMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 kolego podaj system jaki masz zamiar montować a na silikon zapewniam Ciebie ze jak dobrze odtłuścisz to silikon spokojnie możesz dać i go nie oderwiesz !!! takie rozwiązanie zabudowy i nazwanie jej szafą jest sprzeczne z jej nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz1977 30.05.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Dziękuję za odpowiedź. Nazwy nie pamiętam, widziałem takie w Brico Depot (gotowe zestawy drzwi + prowadnice itp). Robi je jakaś firma z Lublina. Mam tylko wątpliwości, czy 3 skrzydła wystarczą, gdyż będą niewiele za siebie zachodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 kolego odnoście szerokości i dzielenia drzwi odpowiada światło wnęki czyli w zależności od rączek dzielisz szerokośc skrzydła w zależności jaka grubośc płyty 16- 18 czy szkło lustro itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts