Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pamięci Maxwella . Nie strzelać do handlarzy skarpetek .

barakuda1

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy

Ponadto każdy obywatel , nawet ten będący przestępcą, może negocjować z gliną okazanie mu dokumentów.

Szczególnie z łagodnym , amerykańskim gliną - przecież nie jesteśmy w stanie wojny

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zochna, po tej akcji z W-wy na komisariaty przyszły pisma odnośnie tego, żeby zbyt pochopnie nie używać broni. Najpierw krzyk "policja", w przypadku braku reakcji" stój, bo strzelam", dalej oddanie strzału ostrzegawczego w górę i dopiero strzał w dolne partie ciała. W tym czasie policjant może leżeć już martwy, bo ci z drugiej strony nie będę ostrzegać, że strzelają.

każdy bandzior musi wiedzieć że jakiekolwiek stawianie oporu policji

może być pretekstem do użycia broni, każde pyskowanie do policjanta-pała i do suki,

policjant nie powinien się bać, niestety w Polsce to bandziory są górą a obywatele i policja się boi

-

Wszystko ładnie pięknie tylko Sawicka nadal na wolności a chłopak , który chciał zarobić na rodzinę - w piachu .

:jawdrop:

Policja też przekraczała w tym wypadku prawo .

To samo jest w Stanach gdy chodzi o * walkę z narkotykami * dlatego nie udaje ich się zalegalizować i opodatkować tak jak np papierosy i alkohol .

Za pyskowanie policjantowi to można dostać mandat ewentualnie a nie kulę w plecy .

-

:-P:-P:-P

Edytowane przez barakuda1

Zochna, po tej akcji z W-wy na komisariaty przyszły pisma odnośnie tego, żeby zbyt pochopnie nie używać broni. Najpierw krzyk "policja", w przypadku braku reakcji" stój, bo strzelam", dalej oddanie strzału ostrzegawczego w górę i dopiero strzał w dolne partie ciała. W tym czasie policjant może leżeć już martwy, bo ci z drugiej strony nie będę ostrzegać, że strzelają.

-

K a ż d y zawód łączy się z ryzykiem -

W wypadku policjantów ryzyko jest jakie jest i dlatego na emeryturę idzie się w wieku 40 lat .

Jeśli ktoś się nie nadaje nie powinien być w policji .

Ten policjant n i e miał p r a wa nawet wyciągnąć p i s t o l e t u .

A zrobił to bo był sfrustrowany -

Patrole tam chodzące powinny być przede wszystkim m i e s z a ne - powinna być k o b i e t a i Nigeryjczyk - policja warszawska sią broni, że ma takiego na stanie - ciekawe dlaczego go tam nie było .

-

:D

Nieważne kto - biały, czarny, żółty czy różowy - pokątny handlarz czymkolwiek na widok policjanta ma sztywnieć, a policjant ma budzić respekt, jak trzeba to wymuszony pałą.

Gdy oglądałem zdjęcia, zdziwiło mnie (bo znam te japy), że część Murzejów stoi tam minimum od 7-8 lat, i przez cały ten czas żyje sobie w RP na nielegalu. I oczywiście ma do całego świata pretensję, a kto im wejdzie w drogę, ten jest rasista.

Ify Nwamana opisał to trochę:

http://dziennik.pl/kultura/ksiazki/article368548/Seks_HIV_i_mafia_na_Stadionie_X_lecia.html

-

Sztywnieć po winno co innego i przy innych okazjach .

To t y przjmujesz , że ci ludzie są w Wawce nielegalnie choć nie masz na to żadnych dowodów . To jest insynuacja po prostu .

Nic n i k o m u nie ma sztywnieć na widok policjanta - policja jest od tego żeby po magać lokalnym społecznościom a nie po bierać h a r a c z e .

Policjant przekraczył prawo - a nie miał prawa wyjąć gana, mógł wezwać radiowóz - i ma być sądzony jak każdy obywatel przekraczający swoje

uprawnienia czyli przekraczający p r a w o .

Zabił niewinnego człowieka - a czy ten handlował legalnie czy nielegalnie to n i e jest sprawa zwykłego krawężnika .

-

Barakuda a skąd ty wiesz czy policjant musiał wyjąć pistolet czy też nie. Posłuchaj bezstronnych świadków a nie odrazu wydałeś wyrok!!!!!!!!!!!!!!!!

A wiem że ci murzyni handlują nielegalnie i podrabianymi towarami. Widziałem raz, jak byłem u brata na stadionie, gdy " skarbówka" robiła nalot. Nielegalnie handlujący odrazu się zwineli, a ci co nie zdążyli zostawiali towar i uciekali.

Barakuda a skąd ty wiesz czy policjant musiał wyjąć pistolet czy też nie. Posłuchaj bezstronnych świadków a nie odrazu wydałeś wyrok!!!!!!!!!!!!!!!!

A wiem że ci murzyni handlują nielegalnie i podrabianymi towarami. Widziałem raz, jak byłem u brata na stadionie, gdy " skarbówka" robiła nalot. Nielegalnie handlujący odrazu się zwineli, a ci co nie zdążyli zostawiali towar i uciekali.

-

W Chinatown w NY też handlują podrabianymi artykułami , policja też robi naloty i wtedy jest tzw blackuot - w sklepie gasną światła , spuszczane są szybko żaluzje, klientki nurkują pod pudła - ale jakoś nikt jeszcze nikogo nie zabił .

Policja nie wyjmuje ganów i nie strzela do Chińczyków czy są legalnie czy nie , czy handlują legalną produkcją czy podrabianą.

Wszystkim się opłaca .

Jest taka zasada - --- żyj i daj żyć innym. - ----- będziesz zdrowszy .

-

Ale u nas też do tej pory policjanci na stadionie nie wyjmowali gnatów, poczekajmy do wyjaśnienia sprawy.

po co czekać ? lepiej wyciągnąć temat , o którym się nic nie wie i epatować publikę swoimi głupawymi teoriami.....tylko po to żeby jakoś zaistnieć....

powtarzam:

NIE KARMIĆ PAJACA !

-

To i tak jest ruch po zorowany.

Nie lubię jak strzela sie do handlarzy skarpetek z przyczyn ogólnych ale także osobistych .

Są dwie rzeczy, któe mi notorycznie gina - skarpetki oraz komórka .

Doszło do tego , że telefon stacjonarny mam tylko po to żeby szukać komórki ale skarpetki czipów nie miewają .

Tanie skarpetki to mój jedyny ratunek .

Szczególnie w zimie .

-