root 30.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam. Dostałem wyceny na systemy rynnowe stalowe powlekane.Jak w temacie budmat - 2300 zł, lindab 3200 zł.Warto dopłacić sporą różnicę, czy kupić tańsze ?? ROOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 31.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 budmat szajs , bez zastanowienia bierz lindaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 31.05.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Za ile metrów rynien taka cena ? ja za 2400 miałem 42 metry tytan cynku w kolorze z hakami co 50cm, cztery spusty, osiem dekli. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 01.06.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam. Rynny 46m z wszystkimi akcesoriami. Na tytancynk miałem rewelacyjną ofertę z plastmalu - ok 2600 zł. Jednak mam dach płaski i na nim papę. Oczywiście sprzedawcy nawet nie zapytali co jest na dachu i dopiero w necie znalazłem informacje iż nie powinno się łączyć tytancynku z papą gdyż dochodzi do korozji bitumicznej, co później potwierdzili mi przedstawiciele producenta. Tak więc musiałem wybrać coś ze stali powlekanej, wybór padł na lindaba, za kilka dni u mnie Pozdrawiam ROOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts