grzesta 31.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam! Nie wiedziałem gdzie dokładnie to napisać wiec skrobię tutaj... Chciałbym się dowiedzieć ile może mnie kosztować wykucie ściany nośnej pod drzwi szer. 80 wys. 200. Wiem że w gre wchodzi wstawienie belek, odpowiednie tego zabezpieczenie. Może ktoś robił coś takiego lub podobnego i mógłby się podzielić swoimi informacjami. Z góry dziękuje i pozdrawiam...Ściana nośna ma szerokość 40 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 31.05.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam! Nie wiedziałem gdzie dokładnie to napisać wiec skrobię tutaj... Chciałbym się dowiedzieć ile może mnie kosztować wykucie ściany nośnej pod drzwi szer. 80 wys. 200. Wiem że w gre wchodzi wstawienie belek, odpowiednie tego zabezpieczenie. Może ktoś robił coś takiego lub podobnego i mógłby się podzielić swoimi informacjami. Z góry dziękuje i pozdrawiam... Ściana nośna ma szerokość 40 cm... Prawidłowe zrobienie tej roboty to cztery wizyty budowlańca: 1) Rozpoznanie roboty i zakup materiału 2) Wykucie i zabetonowanie jednej strony nadproża 3) Wykucie i zabetonowanie drugiej strony 4) Zatynkowanie Pomiędzy etapem 2 i 3 oraz 3 i 4 musi upłynąć tydzień czasu. Tak więc licz się z kosztami 4 "dniówek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colt 07.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wlasnie przerabiam taka sytuacje tylko w szerokosci 2 m. Wycena na dzis od firmy-wykucie m2 takiej sciany 60-70zl wraz z usunieciem gruzu- koszt nadproza + obrobkaPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts