sewerynslowi 31.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witam, czy ktoś z Was stosował produkt SIKAFLORR 400 na posadzkach na balkonach albo tarasach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiek1 15.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam!!!sama nie mialam styczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiek1 15.06.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam sama nie mialam stycznosci z tym preparatem ale znajomy fachowiec twierdzi ze to najlepszy srodek tego typu z dostepnych na rynku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.06.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 co chcesz wiedzieć na temat Sikafloor 400N ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 22.06.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 czy ten środek jest taki jaki jest jego opis, tzn czy faktycznie zastępuje płytki na balkonie, tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 tego typu powłoki, czy to siki czy innego producenta wczesniej czy pozniej ulegaja uszkodzeniu z powodu uzytkowania (scieranie), plytka naturalnie tez ulega temu procesowi, tyle ze jest raz ze twardsza dwa ze znacznie grubsza. Sama zywica poliuretanowa rzeczywiscie sprawdza sie na balkonach, jednak trzeba sie liczyc z tym ze po jakims czasie powloke nalezy odnowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 23.06.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 rozumiem, mi przede wszystkim chodziło o sprawę, czy aby na pewno spełnia swoją rolę hydroizolacji ja mam zrobioną wylewkę, i chcę posmarować siką, i tak przetrzymać gdzieś przez okres dwóch lat, do momentu, gdy położę kafle i zrobię balustradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts