gonsiorek 31.05.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Miałem taras (9m2) i wylewkę ze spadkiem tzn. przy domu wys. 9-10 cm a przy balustadzie 6 cm. Teraz zabudowałem taras i powstał pokój dla synka, podkułem wylewkę i powiedzmy mam teraz wszędzie te 6 cm. ślady kucia jednak sa (góry i doliny ) - czym to podrównac ? samopoziomującym atlasem (SAM100) a może ekonomiczniej klejem do płytek ? Finalnie na podłodze będą panele + lekkie meble. Edytowane 31 Maja 2010 przez gonsiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.05.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Chcesz równo, to wylewka samopoziomująca. 9m2 to nie taka straszna powierzchnia, żeby nie można było tego ugryźć, natomiast zabawa z klejem niekoniecznie musi wyjść... Potem znów kucie, drapanie... Do paneli niestety potrzebna jest prosta i gładka podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 31.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 samopoziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonsiorek 02.06.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dziękuje za porady, właśnie jestem po zrobieniu wylewki samopoziomujacej. Dołozyłem sie do Atlas Areny poprzez zakup 9 worków SAM-a 100. Czas wylania 35 minut. Mysle, że jak na pierwszy raz poszło całkiem niezle tylko ręce/kręgosłup odpadaja od młota którym mieszałem - mocne bydle einhela. Jutro okaże się czy wylewka dobrze złapała (gruntu nie żałowałem). Tak na marginesie to dobrze odpowietrza się szeroką szczotką ogrodową - te specjalne wałki sa bardzo drogie jak na jednorazowe użycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 02.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dziękuje za porady, właśnie jestem po zrobieniu wylewki samopoziomujacej. Dołozyłem sie do Atlas Areny poprzez zakup 9 worków SAM-a 100. Czas wylania 35 minut. Mysle, że jak na pierwszy raz poszło całkiem niezle tylko ręce/kręgosłup odpadaja od młota którym mieszałem - mocne bydle einhela. Jutro okaże się czy wylewka dobrze złapała (gruntu nie żałowałem). Tak na marginesie to dobrze odpowietrza się szeroką szczotką ogrodową - te specjalne wałki sa bardzo drogie jak na jednorazowe użycie. no to po takim starcie otwierasz firme budowlaną.....gratuluję ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts