Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyrównanie

Recommended Posts

Miałem taras (9m2) i wylewkę ze spadkiem tzn. przy domu wys. 9-10 cm a przy balustadzie 6 cm. Teraz zabudowałem taras i powstał pokój dla synka, podkułem wylewkę i powiedzmy mam teraz wszędzie te 6 cm. ślady kucia jednak sa (góry i doliny :) ) - czym to podrównac ? samopoziomującym atlasem (SAM100) a może ekonomiczniej klejem do płytek ? Finalnie na podłodze będą panele + lekkie meble. Edytowane przez gonsiorek

Dziękuje za porady, właśnie jestem po zrobieniu wylewki samopoziomujacej. Dołozyłem sie do Atlas Areny :) poprzez zakup 9 worków SAM-a 100. Czas wylania 35 minut. Mysle, że jak na pierwszy raz poszło całkiem niezle tylko ręce/kręgosłup odpadaja od młota którym mieszałem - mocne bydle einhela. Jutro okaże się czy wylewka dobrze złapała (gruntu nie żałowałem). Tak na marginesie to dobrze odpowietrza się szeroką szczotką ogrodową - te specjalne wałki sa bardzo drogie jak na jednorazowe użycie.

Dziękuje za porady, właśnie jestem po zrobieniu wylewki samopoziomujacej. Dołozyłem sie do Atlas Areny :) poprzez zakup 9 worków SAM-a 100. Czas wylania 35 minut. Mysle, że jak na pierwszy raz poszło całkiem niezle tylko ręce/kręgosłup odpadaja od młota którym mieszałem - mocne bydle einhela. Jutro okaże się czy wylewka dobrze złapała (gruntu nie żałowałem). Tak na marginesie to dobrze odpowietrza się szeroką szczotką ogrodową - te specjalne wałki sa bardzo drogie jak na jednorazowe użycie.

no to po takim starcie otwierasz firme budowlaną.....gratuluję ,pozdrawiam