Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 950
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a możecie polecić w rozsądnej cenie białe listwy mdf

Dzień dobry, polecamy białe listwy MDF z Classena w cenie 22,50 zł

Link do oferty - http://www.partner-panele.pl/521688/listwy-przypodlogowe-mdf-classen-fuxx-nowosc

W razie jakiś pytań jesteśmy do Pana dyspozycji.

Pozdrawiam

Prosze o informacje czy mozna przechowywac panele podlogowe w nieogrzewanym domu w czasie zimy? Przypuszczam ze czasami temperatura moze byc ponizej 0. Chcialabym juz treaz kupic troche materialow wykonczeniowych ale z ukladaniem ruszylabym dopiero na wiosne i mam dylemat czy minuoswe temperatury zaszkodza zapakowanym panelom?

Odnośnie podłogi, to pamiętajcie o jednej rzeczy. Ja się dopiero w ostatniej chwili dowiedziałem, przed wylewką, że jak jest kominek, to warto wyprowadzić rurę na zewnątrz, żeby było ujście kominka. Mi dopiero facet od posadzek o tym powiedział, jak przyszedł rozejrzeć się dzień przed wylewką. I trochę trzeba było to odłożyć, więc miejcie to na uwadze;)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Dom to może kiedyś zbuduję, teraz to mogę sobie tylko pomarzyć.Podłogi mamy już położone, a co do tych cen to zaoszczędziłem, bo jeśli miałbym sam kłaść to nie dość że bym zapłacił więcej, to jeszcze bym się bawił w układanie a tak to zapłaciłem mniej i fachowcy kładli. Jak tam sobie Vox to rozlicza to mnie nie interesuje, ważne że mi w kieszeni trochę pieniędzy zostało.Powoli ruszamy dalej z remontem i koszty jeszcze będą, to każdy grosz się przyda.

Jak położyć panele w małym pokoju 4x2m? Na dłuższej ścianie jest okno - niby w teorii powinno się prostopadle do niego, czyli równolegle do krótkiej ściany, ale czy dobrze to będzie wyglądało w tak małym pokoju? Panele zanabyłem Krono Dąb Pastelowy z taką jakby fugą na łączeniach, więc nie zależy mi żeby łączenia były niewidoczne, bo właśnie mają być widoczne ;)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Wybacz ale jeżeli prosisz o produkt dobrej jakości to nie jestem w stanie polecić żadnych paneli laminowanych bo to jest tandet

Wybacz w**owe, w kółko bredzisz to samo. Twoje opinie są Tu doskonale znane, szczególnie żze względu na stronniczość, na tym forum jest wielu zadowolonych użytkownikow paneli, więc daj se sianka. Jest tez sporo negatywnych opinii o parkietach. Sporo ludzi się z nich wyleczylo.

Edytowane przez devileczek

Witam,

Czy ktoś z forumowiczów miał styczność a może nawet zamontował u siebie panele marki UPline? Jestem w trakcie wybierania i zawężając poszukiwania do klasy AC5 natrafiłem na nie i bardzo mi wpadły w oko. Byłbym bardzo wdzięczny za opinie i w miarę możliwości zdjęcia.

Mi w oko wpadł model DĄB AURUM.

http://www.up-line.pl/images/dekory/dekor-aurum.jpg

http://www.up-line.pl/