jaremy 27.05.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a możecie polecić w rozsądnej cenie białe listwy mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner-panele.pl 28.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a możecie polecić w rozsądnej cenie białe listwy mdf Dzień dobry, polecamy białe listwy MDF z Classena w cenie 22,50 zł Link do oferty - http://www.partner-panele.pl/521688/listwy-przypodlogowe-mdf-classen-fuxx-nowosc W razie jakiś pytań jesteśmy do Pana dyspozycji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proletariat 29.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja za to polecam listwy MDF firmy NOVART. które ponoć w odróżnieniu do innych są pokryte okleiną z melaminą, która stanowi dodatkową warstwę ochronną i śmiało można je malować bez żadnych konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.06.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Prosze o informacje czy mozna przechowywac panele podlogowe w nieogrzewanym domu w czasie zimy? Przypuszczam ze czasami temperatura moze byc ponizej 0. Chcialabym juz treaz kupic troche materialow wykonczeniowych ale z ukladaniem ruszylabym dopiero na wiosne i mam dylemat czy minuoswe temperatury zaszkodza zapakowanym panelom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 05.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wszystko zależy od tego jakie to będą panele? Najlepiej sprawdzić u producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kindyk 11.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Odnośnie podłogi, to pamiętajcie o jednej rzeczy. Ja się dopiero w ostatniej chwili dowiedziałem, przed wylewką, że jak jest kominek, to warto wyprowadzić rurę na zewnątrz, żeby było ujście kominka. Mi dopiero facet od posadzek o tym powiedział, jak przyszedł rozejrzeć się dzień przed wylewką. I trochę trzeba było to odłożyć, więc miejcie to na uwadze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 12.06.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Prawda jest taka, że przede wszystkim musi być sucho. Drewno nie znosi wody. Duże skoki temperatury też nie są wskazane ale najgorzej jak dostanie się wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner-panele.pl 01.07.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zapraszamy do zapoznania się z nowymi cenami http://www.zdjecia.panelowy.pl/panelowy/partner-panele/forum/balteriologo.gif Ceny nawet do 30 zł / m2 niższe niż u konkurencji! http://www.partner-panele.pl/185616/balterio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 11.07.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No ja na pewno nie polecam laminatów. Dostanie się woda i można tylko i wyłącznie wyrzucić do śmieci - ciekawe do którego pojemnika teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakuś 14.07.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam.Szukam pomocy, mam ogrzewanie podłogowe a na nie postanowiłem położyć panele gr.8mm, a pod nie tekturę falistąTylko nie wiem jaką-2,czy 3 warstwową?Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmKa88 19.07.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dom to może kiedyś zbuduję, teraz to mogę sobie tylko pomarzyć.Podłogi mamy już położone, a co do tych cen to zaoszczędziłem, bo jeśli miałbym sam kłaść to nie dość że bym zapłacił więcej, to jeszcze bym się bawił w układanie a tak to zapłaciłem mniej i fachowcy kładli. Jak tam sobie Vox to rozlicza to mnie nie interesuje, ważne że mi w kieszeni trochę pieniędzy zostało.Powoli ruszamy dalej z remontem i koszty jeszcze będą, to każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 22.07.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Przy tanich panelach oszczędność jest bardzo pozorna bo za chwile trzeba je wymieniać i zapłacić 2 raz. Czy nie lepiej zainwestować trochę więcej i położyć drewno, które wytrzyma lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 23.07.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jak położyć panele w małym pokoju 4x2m? Na dłuższej ścianie jest okno - niby w teorii powinno się prostopadle do niego, czyli równolegle do krótkiej ściany, ale czy dobrze to będzie wyglądało w tak małym pokoju? Panele zanabyłem Krono Dąb Pastelowy z taką jakby fugą na łączeniach, więc nie zależy mi żeby łączenia były niewidoczne, bo właśnie mają być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_krak 23.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 a gdzie jest wejście? naprzeciw okna? w takiej sytuacji chyba jednak nie układałbym równolegle do dłuższej ściany. Ułożenie równoległe do krótkiej powinno minimalnie stworzyć wrażenie, że pomieszczenie jest szersze:) Szczególnie, że będą to podkreślać fazowane krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 01.08.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Niezależnie od tego jak mały jest pokój to lepiej jest układać deski krótszą krawędzią do okna żeby nie powstawało wrażenie fali na łączeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 06.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ludziska potrzebuję pomocy.Na dole postanowiłem położyć panele QS UW1538.Natomiast na piętro chciałbym coś tańszego powiedzmy do 35 zł. Z tym, że panel ma być w zbliżonym kolorze do QS uw1538. Zależy mi również aby był zachowany stosunek ceny do jakości.Proszę poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 06.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wybacz ale jeżeli prosisz o produkt dobrej jakości to nie jestem w stanie polecić żadnych paneli laminowanych bo to jest tandeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 06.09.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Wybacz ale jeżeli prosisz o produkt dobrej jakości to nie jestem w stanie polecić żadnych paneli laminowanych bo to jest tandet Wybacz w**owe, w kółko bredzisz to samo. Twoje opinie są Tu doskonale znane, szczególnie żze względu na stronniczość, na tym forum jest wielu zadowolonych użytkownikow paneli, więc daj se sianka. Jest tez sporo negatywnych opinii o parkietach. Sporo ludzi się z nich wyleczylo. Edytowane 7 Września 2013 przez devileczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwadrad 09.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam, Czy ktoś z forumowiczów miał styczność a może nawet zamontował u siebie panele marki UPline? Jestem w trakcie wybierania i zawężając poszukiwania do klasy AC5 natrafiłem na nie i bardzo mi wpadły w oko. Byłbym bardzo wdzięczny za opinie i w miarę możliwości zdjęcia. Mi w oko wpadł model DĄB AURUM. http://www.up-line.pl/images/dekory/dekor-aurum.jpg http://www.up-line.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaaa 09.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 panele upline robi Kronopol dla Fachowcawięc myślę że jakość będzie podobna jak paneli Kronopola a tych opinie łatwiej znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts