Witek Sebastian 21.03.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 CLASEN jedna z bardziej popularnych Firm produkujšcych panele. Niezła jakoć, a i cena nie szokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toffi 21.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kronopol coś własnie wprowadza na rynek, kolekcje Residence (8mm, klasa 31) i Elegance (7mm, klasa przeznaczenia 31) - struktura drewna + połysk. Dostałem pismo z hurtowni 3 marca czyli dosyć nowa oferta.Egger, Tarkett - bardzo ciekawe kolorySpecfloor w klasie AC5 - to już droższa impreza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam !Czy ktoś użytkuje, widział lub słyszał o panelach podłogowych firmy Unilin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 21.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja słyszałem!!! P.S. Jednak pamieć mnie zawodzi i nie pamiętam co dokładnie słyszałem. Raczej nic złego - wtedy pamiętałbym na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukoko 19.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ja wiem co nieco na temat tych paneli. sa bardzo dobre. klasa scieralnosci ac 4. kilka niezlych wzorów.. polecam. nie rysuja sie szybko i sa wytrzymale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 01.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pomóżcie Juz w sumie zdecydowalismy sie na panele laminowane do naszego mieszkania firmy WITEX klasa AC4, kolor klon czyli jasne /mamy malutkie mieszkanie/. Ale mamy dylemat czy wybrać wzór imitujace deskę http://img148.imageshack.us/img148/2205/1hj7.jpg [img]</p><p> </p><p> czy imitujace klepkę http://img148.imageshack.us/my.php?image=2yp4.jpg </p><p> </p><p> Doradzcie co lepiej bedzie wygladało w małym mieszkaniu... I czy wogóle dobrze robimy wybierajac taki jasny kolor, dużo osób na forum narzeka, że w tych jasnych panelach widac potem brzydkie zabrudzenia na łączeniach /wszedzie w pokojach mamy takie jesionowe jasne drzwi dlatego kierujemy sie wyborem jasnych paneli, żeby zgrały sie z drzwiami/</p><p> </p><p> Doradzcie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damch 05.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 mnie sie podoba deska, klepka jest oklepkana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groobcio 13.12.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 No tez jestem ciekaw. Spodobały mi się Palisander i Bubinga. Są to raczej ciemne i błyszczące wzory. Co o nich myślicie ?? Czy ktoś miał jakieś złe doświadczenia z tą firmą ? Może nie polecacie połysku albo ciemnego koloru ? Wiem że bardziej brud na ciemnym widać, ale czy ryzy też ?? Będę wdzieczny za wypowiedzi. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 28.04.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 w Komforcie pokazali mi panele firmy Porta. Na ich osobistej stronie nie znalazłam słowa o panelach. Czy ktoś z Was ma może jakieś informacje co to może być za wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 29.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 nie daleko mojego miasta PORTA ma swoją fabryke i z tego co wiem nie robia paneli.... moze ktos podpiol sie pod nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 30.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 w Komforcie pokazali mi panele firmy Porta. Na ich osobistej stronie nie znalazłam słowa o panelach. Czy ktoś z Was ma może jakieś informacje co to może być za wynalazek? Z tego co wiem, to jakaś hiszpańska lub portugalska firma. Ale, że słowo Porta jest popularne na płw. iberyjskim to moja wyszukiwarka zgłupiała i pod hasłem owym znalazłem jedynie gwoździarki do podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 30.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 na panelu była znana wszystkim z drzwi naklejka z logo PORTA. Ale już chyba wiem o co chodzi, w innym składzie uświadomiono mnie, że być może jakaś tajemnicza firma podwórkowa robi te panele a PORTA firmuje je jako swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 21.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Odgrzebuję stary wątek. Jakie są wasze doświadczenia z panelami parador? Są dosyć drogie (parador trendtime1), cena za metr ok. 85 zł. Czy warte są tej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 30.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 odświezam temat.. jestem ciekawa opiniimam kupic te panele, ale chyba nie są bardzo popularne ze względu na małą sieć sprzedaży ja nie wiem czy kolor merbau, kasztan a może teak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjag 24.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 hej, może ktoś pomoże mi przy wyborze paneliktóre lepsze dla pokoju dziennego w bloku - AC 3 czy AC 4 ? bardzo spodobały mi się panele kronopol ale produkują już je tylko w wersji AC3, zastanawiam się nad classen (sporo pozytywnych opinii) ale nie mają swojego sklepu firmowego a markety nie posiadają takiego wyboru tej firmy jak pokazuje ich strona generalnie większy wybór jest paneli AC 3 - ktoś może coś na ich tematpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 24.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ze wszystkich paneli ktore ogladałem najbardziej podobaja mi sie panele quick step - elegance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 24.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 majjag, zadajesz to pytanie jednoczesnie w 3 rożnych dzialach Forum W ten sposob nie dostaniesz wiecej odpowiedzi, tylko bardziej rozproszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 25.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Polój dzienny zdecydowanie AC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 06.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Również chciałam zaczerpnąć opinii na temat paneli? Jaka klasa ścieralności, z której firmy polecacie panele? Które byście odradzali? Zwykłe czy klepka??Proszę podawajcie wady i zalety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asimo 06.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej, u siebie kładłem w salonie takie http://www.alloc.com/. Norweskie z aluminiowymi piórami, świetnie wyciszone. Trzy lata użytkuję i rewelka. Nie mam miejsca w którym widać że coś na łączach się rozłazi czy inne tam... Dodatkowo świetne złudzenie naturalności . pozdrasimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts