aps161 2g 12.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A czy ktoś ma może panele Balterio? Jak się sprawują i dlaczego są takie drogie ;/http://www.e-budujemy.pl/panele_stretto_balterio_panele_podlogowe_stretto_hikora_aksamitna_702_8_mm_ac4,27100pwymarzyłam sobie te, a nigdzie nie mogę znaleźć ceny poniżej 80 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula30 22.09.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 My nie mamy jeszcze zrobionej ani wybranej podłogi, ale Balterio też nam polecano w Voxie. Oni mieli dosyć tanio, bo poniżej 60 zł/ za m z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner-panele.pl 23.09.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A czy ktoś ma może panele Balterio? Jak się sprawują i dlaczego są takie drogie ;/ http://www.e-budujemy.pl/panele_stretto_balterio_panele_podlogowe_stretto_hikora_aksamitna_702_8_mm_ac4,27100p wymarzyłam sobie te, a nigdzie nie mogę znaleźć ceny poniżej 80 zł/m Dzień dobry, zapraszamy do złożenia zapytania na adres [email protected] a gwarantujemy, że będzie Pani zadowolona z naszej wyceny. Posiadamy największe rabaty u producentów dlatego jesteśmy wstanie zaoferować naszym klientom najniższe ceny w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 04.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witajcie,szukam paneli do sypialni, budżet do 50 zł/m2 max., AC4, gr. min. 8 mm, V-fuga - to moje wymagania. Oglądałam w Castoramie panele Classena Dream Dąb Cordoba i mi się podobały. Dodatkowo w jakiś salonie oglądałam także Tarkett Woodstock Dąb Deep Honey i Classena Dicsovery Dąb Miodowy.Czy fachowcy i użytkownicy mogliby cos powiedzieć o wymienionych powyżej panelach? Na co jeszcze zwrócić uwagę? Gwarancja, sposób montażu?Jaki podkład zastosowac pod te panele na poddaszu? Mam tam 3 cm styro i 6 cm wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 06.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 bettka Ja tez kupilem tego Tarketta, latwo sie uklada bo ma zamek z plastikowa wkladka, mozna ukladac samemu panel po panelu. Kupilem tez bardzo podobny Egger Dab midowy H2735, Bardzo podobny kolorystycznie do Tarketta, ale moim zdaniem ma ladniejszy rysunek, szczegolnie pod swiatlo. Niestety nie ma plastikowych wkladek i podloge uklada sie calym rzedem, dlatego potrzeba kilku osob ( w zaleznosci od szerokosci pomieszczenia).Na temat Classena to slyszalem rozne opinie, dobre i zle. Na temat Eggera i Tarketta raczej wiecej pozytywow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 07.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 devileczek , a nie pokazałbyś zdjęć tych paneli Tarkett i Egger, które posiadasz? Tarketta widziałam na ekspozycji, ale były akurat bez V-fugi a ja lubię sobie obejrzeć zanim wydam te kilka tysięcy zł. Zdjęcia mogą być też na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 07.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 devileczek , a nie pokazałbyś zdjęć tych paneli Tarkett i Egger, które posiadasz? Tarketta widziałam na ekspozycji, ale były akurat bez V-fugi a ja lubię sobie obejrzeć zanim wydam te kilka tysięcy zł. Zdjęcia mogą być też na priv. Tarketta mam z V-fuga, niestety wszystko jeszcze w paczce , zdjec brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 30.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 No tak widać, że znawca: "łatwo się układa bo ma zamek z plastikowa wkladka, mozna ukladac samemu panel po panelu" a wszystko w teorii bo : "niestety wszystko jeszcze w paczce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 30.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 No tak widać, że znawca: "łatwo się układa bo ma zamek z plastikowa wkladka, mozna ukladac samemu panel po panelu" a wszystko w teorii bo : "niestety wszystko jeszcze w paczce" w**owe, nie rób prywatnych wycieczek i nie dorabiaj do mnie teorii. Po prostu znowu trolisz Po pierwsze...nigdy nie twierdzilem, ze jestem jakims 'panelowo-podlogowym guru', sam szukam rad, pomysłow,etc. W kilku domach leżą panele ulozone przeze mnie i tyle mam w tym doswiadczenia ( zaczynałem dobre 20 lat temu, Witex ukladany pioro-wpust na klej) Nie sprzedaje tego i z tego nie zyje, ucze sie na wlasnych bledach ( w przeciwienstwie do ciebie, bo ciagle wciskasz ludziom jedno rozwiazanie i krytykujesz wszystkie inne) . Teraz buduje wlasny dom i staram sie wykorzystac te wiedze i umiejetnosci, przy okazji ile moge , tyle sie tym doswiadczeniem dziele z innymi. Po drugie... poproszono mnie o zdjecia konretnych paneli rozlozonych na podlodze, ktore mam, a te sa jeszcze w paczce ( niestety). Po trzecie... zamki z plastikowa wkladka mozna z powodzeniem ukladac samemu, jest duzo latwiej niz ukladanie tych bez, szczegolnie w dlugich rzedach. Gdybys w zyciu ulozyl pare paczek paneli, to zorientowalbys sie o co w tym chodzi, a tak to piszesz jakies dziwne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek82 30.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A ja w piątek zamówiłem panele, miałem w planach kłaść sam , ale jak mi przeliczyli w sklepie to taniej wyszło kupić z montażem. W sumie jeden problem mniej.Żona wybrała kolor - i będą te http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/podlogi,panele_podlogowe/indeks/panele_podlogowe_best_8_ac4_dab_tabacco_royal,202998/ Również polecam te panele, kupiłem je do swojego domu i jak na razie wydają się być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula30 03.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A długo masz je położone? Ja z tej serii Royal chciałabym dąb modena one mają klasę AC4 i nie wiem czy jednak klasę wyżej nie poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika1234 04.11.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Również polecam te panele, kupiłem je do swojego domu i jak na razie wydają się być ok. Ja także je pochwalę. Poza tym bardzo ładnie się je kładzie na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.11.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A długo masz je położone? Ja z tej serii Royal chciałabym dąb modena one mają klasę AC4 i nie wiem czy jednak klasę wyżej nie poszukać? Ja mam dąb modena z krono i szczerze odradzam strasznie się rysują a z racji tego że są ciemne widać każdą rysę i kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAG 05.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Ma ktoś jakieś doświadczenie/opinie na temat tych paneli ?http://www.castorama.pl/panel-podlogowy-kronoplus-beauty-dab-staropololski-2-51-m2.html lubhttp://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-boazerie/panele-deski-parkiety/panele-podlogowe/panel-podlogowy-laminowany-dab-bari-krono-original,p170263,l188.html Edytowane 5 Listopada 2013 przez SAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cera7 06.11.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 osobiście nie jestem przekonana do paneli podłogowych. zdecydowanie lepiej prezentują się płytki imitujące drewno. jednak różni ich również cena - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iluniaT 18.11.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć, tez długo się zastanawiałam, w tej chwili mam już wybraną deskę trójwarstwoą, ale ostatnio znalazłam fajny artykuł, zwięźle opisane jakie rożnice, na co zwrócic uwagę, może komuś się przyda: http://http://wnetrza24.com/news-inf/30/deski-panele-a-moze-korek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 18.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Deska warstwowa to zupełnie co innego niż panel laminowany i faktycznie warto zwrócić uwagę na różnice. Takie porównanie powinno od razu wyjaśni różnice cenowe i estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wru 18.11.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Interesują mnie panele firmy Egger. W sklepie stacjonarnym widziałam AC4, 8 mm za prawie 100 zł. W internecie znalazłam panele o tej samej nazwie i kodzie (ze strony producenta) AC5, 11mm w cenie około 55-60 zł za metr. Jak to możliwe, czy jest tu gdzieś jakiś haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wru 26.11.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1977 26.11.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam! Możecie mi doradzić jakie kierunki układania paneli obrać przy takim rozmieszczeniu pomieszczeń. Panele chcę polożyć bez dylatacji na całym budynku w pomieszczeniach oznaczonych literami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts