slaweksie 28.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 wielkie dzieki, jak zostane przy panelach to faktycznie Classen, dziwią mnie tylko pozytywne opinie na temat deski barlineckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 29.12.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Też mam classena. Pod panelem korek. Wprawdzie nic się jeszcze nie wylało na podłogę ale sądząc po opiniach, które znalazłam na forum, to chyba był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 29.12.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Gdyby nie charakterystyczne stukanie, to byłoby zupełnie super. to stukanie może wyprowadzić z równowagi!! Wszystkie tak maja-i dlatego rezygnuję z paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 29.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Moja opinia jest taka, że wolę jakikolwiek parkiet niż panele. Mieszkałem kilka lat w domu gdzie były panele i ten stukot doprowadzał mnie do szału.U siebie mam parkiet i deski. Panele mam tylko na strychu, który jest narazie nieżytkowany. Wybierając panele kierowałem się ceną - miały byc najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 29.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 własnie właśnie to stukanie !!!!????? pytałem dzis sprzedawcę i pokazał mi piankę taka bardzo gęstą-ubitą i powiedział że stosując tą piankę bedzie cicho. cosik mi sie wydaje że łże jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 29.12.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 oczywiście!! byle tylko sprzedać!! popukaj go w głowę!!będzie echo!!!! panele sa utwrdzane powierzchniowo i dlatego stukaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traper 29.12.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 moje doświadczenie z panelami - w kilku sypialniach różne - zasadniczo nie kupiłbym już w ciemnym kolorze widać kurz i można wycierać 2 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 29.12.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 w sypialniach nie chodzi się w twrdym obuwiumoże dlatego mniej tam slychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.12.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Moja opinia jest taka, że wolę jakikolwiek parkiet niż panele. Mieszkałem kilka lat w domu gdzie były panele i ten stukot doprowadzał mnie do szału. No to ja mimo stukania wybrałam odwrotnie. W poprzednim mieszkaniu miałam wszędzie, poza łazienką, drewno i powiedziałam, że już nigdy w życiu, a już na pewno nie do domu na wsi. Dbanie o taką podłogę, wyrzeczenia z nią związane prześladowały mnie na okrągło. Zdecydowanie wolę panele, bo te przeciera się wilgotną szmatką i jest czyściutko, a jak się zestarzeją to wywalę i położę nowe. Jednak ze względu na odgłos i trwałość takiej podłogi mam je tylko w sypialniach, w salonie byłoby gorzej, bo na panelach słychać nawet kota jak przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 29.12.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jednak ze względu na odgłos i trwałość takiej podłogi mam je tylko w sypialniach, w salonie byłoby gorzej, bo na panelach słychać nawet kota jak przechodzi... Ach te kobiety!! męża też słychać jak późno wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 29.12.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Czytając wasze wypowiedzi, wpadł mi "pomysł" który sie tutaj przewinął. Panele są na tyle niedrogie, że faktycznie jak się zniszczą, znudzą, nie bedzie żal wymienić ich na nowe lub inny typ podłogi. Za to w salonie zrekompensuje sobie i podłoge kupię DLH z merbau, a co będzie bogato wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 29.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 podłoge kupię DLH z merbau, a to co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 29.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 DLH to firma co sprzedaje egzotyczne drewno w tym podlogi, a merbau to gatunek drewna, zobacz http://www.dlh.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 29.12.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 czy ktos z Was zna firme która sprzedaje panele Pergo, w necie nie ma polskiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Klikasz tutaj, w okienku "The country I live in" wpisz 'Po' i kliknij w pojawiające się 'Poland' [bądź 'Enter'], nastęnie w "Choose a city" wybierz miasto i kliknij "View results". Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 29.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 jestes wielki, dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A tam wielki Pergo jest wielkie - bardzo dobrze zrobiona strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 30.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 slaweksieW DLH ceny dla odbiorców detalicznych są kosmiczne (nawet jak sporo chcesz kupić). Ja taniej niż w DLH kupiłem deski Merbau w innej firmie. Nawet w marketach typu Castorama czy Leroy kupisz taniej niż w DLH (markety kupują właśnie w DLH)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 30.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 JagnaKażdy wybiera to co lubi. Ale nie rozumiem dlaczego niby z parkietem jest więcej kłopotów. A nawet jak już się zniszczą to można je wycyklinować co na pewno będzie kosztowalo mniej niż zerwanie i położenie nawet najtańszych paneli. U moich rodziców parkiet wymagał cyklinowania dopiero po 10 latach, panele po 5 latach wyglądają już na mocno zużyte.No chyba, że w domu masz psa z ostrymi pazurami, kota i chodzisz po domu w szpilkach. U mnie pies nie ma wstepu do domu no i nikt nie ma prawa wejść w butach dalej niż do wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 30.12.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jagna U mnie pies nie ma wstepu do domu no i nikt nie ma prawa wejść w butach dalej niż do wiatrołapu. I co, goscie na bosaka ganiaja czy im oferujesz jakie "eleganckie" kapciuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts