goga81 31.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Edytowane 1 Lipca 2010 przez goga81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ależ oczywiście będę zaglądac i podpatrywać jak idzie budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a wiem wiem bo tak samo jak Wy ciągniemy bez wspomagaczy kredytowych, a co tam, niech bedzie dłużej ale może choc troche taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 31.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej Z niecierpliwością czekam na jakieś fotki, bo to chyba najfajniejsze jak można po podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no super ta Wasza koniczynka się prezentuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 ech co do drzwi to nic nie doradze bo sama nie orientowałams sie jeszcze w tym temacie, ja nawet nie wiem czy kupie gotowe czy jakiś stolarz nam zrobi, u nas jeszcze do tematu drzwi wew dłuuuga droga. A jak to wychodzi cenowo za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 a no właśnie, jak jest okazja to trzeba brać, jak przyjdzie czas na montowanie to już bedziesz miala z głowy i bedziesz sie cieszyła że wcześniej o tym pomyslałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 łał no naprawde super te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 uu jakie tu slicznoty się pokazały, fajne dzieciaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 witam wieczornie, Goguś pokazuj wszystkie swoje inspiracje bo są naprawdę super i w moim guście, kominek extra ale i cena pewnie nie mała,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 rozpędzaj się kochana oj rozpędzaj:)cuda pokazujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no właśnie ja też z tego powodu że daleko do takich zakupów nie szukam jeszcze wyposażenia wnętrz, jeszcze pomysły się pozmieniają.wiem co bym chciala miec w domku ale to tylko tak ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witaj goga Kończynka prezentuje sie wyśmienicie. Masz może więcej fotek? Dużo już zrobiliście bez pomocy banków. Podziwiam, bo chciałabym już być na tym etapie, a sporo mi brakuje.A działacie sami, czy wynajmujecie ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 U mnie już sie dzieje co chce, budowa 2-gi rok odłogiem leży. Też wszystko sami, bez żadnej ekipy i jest na 5-ka:D Dlatego tak mnie Wasza Kończynka zainteresowała. A gdzie budujecie jeśli można oficjalnie pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Gogus wasza koniczynka juz baaardzo elegancko się prezentuje z tynkami, poza tym widze że roboty cały czas ida do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 06.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 goga, jak dla mnie bomba:) powiedz kochana coś na temat okna trójkątnego, jakie jest? chodzi o sposób otwierania:)co do pogody, niech słonko świeci jak najdłużej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choć prognozy są mniej optymistyczne, niż ja:) Pzdr.Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj. Twój domek widziałam już na innych stronach forum ale na tym mnie jeszcze nie było. Twoja koniczynka trochę inna niż moja ale też bardzo mi się podoba. Będę zaglądać jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Gosiu super już u Was, zainteresowały mnie zdjęcia tej piwniczki pod schodami bo my też taka planujemy i jak narazie nigdzie nie widzialam jak to bedzie wyglądać bo u nas jak narazie jest tylko dziura a tey planujemy zrobić ją 2 schodki nizej niz podloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 07.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no calkiem fajnie to wyglada:))))) aczkolwiek zastanawiam sie jak tam w salonie telewizorek umiejscowić))) A gdzie wogole stoi wasza koniczynka? ciekawe jak w rzeczywistosci ten salon wyglada...czy faktycznie taki maly:))) ale nic....nie mam wiekszej dzialki...wiec i salonu nie bedzie duzego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Oj pięknie się domek prezentuje... A skrytkę, spiżarkę, piwniczkę to warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts