ricco1 08.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no nic....przemysl sprawe i juz....a jak nie...to zmolestuj meza wieczorem....napewno sie zgodzi:)))) ja wlasnie sei dowiedzialem ze będzie......synuś))))) na 100%))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 08.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes: Przedłuży się mój ród:))) hihi i już całe 1270 gram waży koniczynek:))))) odnosnie sypialni to ja (w wersji na dziś) planuje zrobic sobie zamiast tej garderoby łazieneczkę....tylko dla nas:)))))) a poniewaz w pozostalych pokojach bedzie pewnie duzo szaf to zdecydowalismy ze lepiej miec wlasna lazieneczke......koszta wieksze....ale za to jak przyjemnie po wspolnym ......fiu fiu.....wzic wspolny shower:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ricco1 - gratuluję synkagoga81 - u mnie w mieszkaniu parapety przedłużone do okna, nie odnotowałam problemów z wykraplającą się parą wodna choć nie mamy w kuchni grzejnika. Należałoby zmierzyć wysokość okna nad posadzką - jeśli sporo wyżej niż meble kuchenne to aż się prosi parapet, jeśli na równo to przedłużony blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 08.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 rośnie rośnie koniczynek mały:))) a wy wogole to macie w kuchni jakis kaloryfer? chyba nie ma na to miejsca i trzeba podlogowke tam zrobic, prawda? w ktorych miejscach robicie podlogowe ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jak robisz podłogówkę w kuchni to grzejnik dodatkowy jest zbędny, naprawdę sama podlogówka da radę. Grzejnik za meblami z kratką w blacie mam teraz w mieszkaniu i owszem nawet było czuć że grzeje przez tą kratkę aż się zapowietrzył i żeby odpowietrzyc to się trochę trzeba nagimnastykować Dojście przez tą małą kratkę jest ograniczone, symboliczne wręcz a jak już stanie ciąg mebli to zapomnij o gmeraniu przy grzejniku. Co do pokoi na górze dwa mniejsze grzejniki to lepsze rozwiązanie, lepiej się ciepło rozchodzi i para nie będzie się skraplać na szybach. Z zasady daje się grzejnik pod oknem dachowym a drugi aż się prosi przy balkonowych drzwiach. U nas tak właśnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 09.06.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 hejka:))) ale z Was ranne ptaszki:)))) ja dopiero do pracy dotarłem:) co do grzejników to ja sie poki co nie zastanawiam nad tym bo to jeszcze daleka droga:))) Goga, czy ty pralnię to masz tam gdzie w planie byla kotłownia??? czy moze w innym pomieszczeniu? zastanawiam sie jak to mozliwe ze ten twoj komin w zasadzie nie wystaje wogole....na innych zdjeciach na forum, gdzie juz jest zamontowany kominek jakos strasznie on wystaje w salonie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Stary cały czas jest pod dawnym linkiem, ja się właśnie zastanawiam czy nie wrócić z formy bloga do starego dziennika- jakoś tam łatwiej i przejrzyściej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 cześć Gosia, ja też nie lubię dziennika w nowej wersji, jak usuną mój strary to bede miala komenty i wiesci z budowy w jednym.co do grzejników to u nas tez bedzie tylko podlogówka w kuchni, a w pokojach na gorze po 2 mniejsze grzejniki, rozmieszczona tak jak pisała Sylwia, ale dzis super ciepełko aż żal w pracy siedzieć. miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 10.06.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 a w Krakowie gorąco ze fiu fiu fiu:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.06.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dzień doberek w gorący wieczór Matko u nas w chacie teraz jest 30stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 cześć Gosia, juz teraz taki upal a co mówic w południe, z dziećmi lepiej teraz wyjść na troche bo potem nie da rady wyjść z domu.Fajnie że u Ciebie cały czas sie cos dzieje, wielka radość jak roboty ida do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 11.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) wyglada calkiem niezle:))) drzwi w salonie masz przesuwane widze??? a ściankę kolankowa do jakiej wysokości podosilas? bo w planie bylo 109 cm....ja podnoszę do 139 cm:)) Edytowane 11 Czerwca 2010 przez ricco1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 cześć Gosia, co tam u Was? odpoczywacie po robotach budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 14.06.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no i kolejne dni w Krakowie:))))) co do domu...to wymyslilismy ze zamist tych okien trojkatnych to zrobimy lukarne:)))) hihi ciekawe jak to wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 14.06.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 sobote spedzilem na rozmowach z kierownikiem budowy (ktorego znalazlem) oraz na poleconych przez niego firmach budowlanych...w zasadzie dogadam sie z ktoras z nich wiec jest ok:)))) no i lozeczko turystyczne....tak przy okazji.....dla naszego koniczynka kupilismy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 14.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 w piatek w Krakowie to bylo 38 stopni:))) a dziś...ponuro....duszno...i troszke popadalo..... a przyszła mamusia czuje się odpukać baaaardzo dobrze..... poszaleliśmy troszke w weekend.....i oby do piatku:))) w sobote juz powinienem miec warunki techniczne odnoscie wodociagow i kanalizacji....wiec idzie sprintem:))) to raptem 2 tyg i 2 dni by bylo od zlozenia wniosku:))) gorzej z gazem bo dopiero we wlasciwe miejsce przeslali wniosek....ale Pani powiedziala ze postara sie w miare szybko go zrobic:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 15.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 kasa bedzie....zeby tylko mnie nie przytrzymali z tymi papierami...ale nic..zobaczymy jak to bedzie szło:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 15.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam budujesz co tu dużo mówić dom moich i ojca marzeń bo w kształcie litery L. Naprawdę podobają mi się takie domy. I przez to najprawdopodobniej będzie to teraz najczęściej odwiedzany przeze mnie dziennik. Naprawdę życzę powodzenia w dalszym wykańczaniu domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 15.06.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 oj tak..trzeba ryzykowac:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 znów zgadzam się z Gosią w 100% mamy taką samą sytuację ale też podjęliśmy decyzję o budowie i też nie żałuję, zawsze to na swoim i u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts