Karollinka 23.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Gosiu, widzę że i u Ciebie cos sie powoli dzieje, ja też już mam dosyc tych opóźnien, przekładania terminów, my jak juz sie zbierzemy do roboty to zawsze cos wypadnie i jakoś nie można ruszyć z miejsca. Ale u Ciebie podłogówka to już zaawansowane roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricco1 23.06.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 chwilowo jest przerwa w kontroli:))) ale w przyszlym tygodniu jade ją zakończyć juz:))) na 5 lipca będą juz w calosci gotowe papiery i tego dnia mam zamiar zlozyc wniosek o pozwolenie...i wybrac sie na jakis urlopik 2 tygodniowy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć Gosiu, gdzie sie podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.06.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 hej, a co tu taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 uuuups, przykra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts