monikaa13 31.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mam pytanie dotyczące takiej lampy http://light-s.pl/pliki/chors/tine/slimkinfoto.jpg (zdjęcie z allegro) Czy sprawdzi się ona nad lustrem w łazience? Czy nie będzie przeszkadzało to, że światło pada prosto na dół i nie jest kierowane. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doro 31.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Niezbyt dobrze. Górne światło nad lustrem daje fatalny obraz z lustrze . Wydawało mi się, że będzie wygodne, zależało mi też na maksymalnej płaszczyźnie lustra , ale nie popełniłabym tego błędu ponownie. Przy lustrze tylko boczne. Sprawdź sobie sama trzymaj w dłoni mniejszą lampkę i stojąc przed lustrem operuj tym światłem w różne strony. Ja już jestem taka mądra bo po szkodzie. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.06.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź. Może ktoś jeszcze coś podpowie. Niestety co do umiejscowienia światła to nie ma innego wyjścia jak tylko u góry. Pytanie tylko czy kupić kinkiet ruchomy gdzie można skierować światło pod skosem czy taki jak pokazałam, który nie jest ruchomy i światło pada centralnie w dół. Być może nie oświetli on twarzy osoby stojącej przed lustrem. Wcześniej miałam normalny mały kinkiet ruchomy ale teraz strasznie mi się podobają takie jak wyżej. Cena nie jest mała dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 02.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157289-oswietlenie-w-łazience&highlight=kinkiet+%C5%82azience tu trochę pisałam o swoim kinkiecie, który jest piękny i bardzo go kocham. Równocześnie go nienawidzę, kiedy muszę wykonać jakieś prezyjne prace przed lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.06.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Chodzi o ten z żarówkami,. Jest świetny, Skąd on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts