monika i lukasz 31.05.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, zaczynamy budowę SSO. Ale powoli juz myślę o oknach. Wiem, że czas oczekiwania może być długi i warto zainteresować się wcześniej. Niestety nie znam się na tym zupełnie, w związku z powyższym proszę o radę. Przede wszystkim interesuje mnie na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze. Będę też wdzięczna za polecenie konkretnych firm, najchętniej od użytkowników i posiadaczy, mniej chętnie od przedstawicieli handlowych. Chodzi mi o konkretne opinie, wady i zalety, co się w waszym domu sprawdziła, a co chcielibyście zmienić. Potrzebuję kilka okien " normalnych", dwa balkonowe, jedno duże na taras i kilka dachowych. Bedę wdzięczna za wskazówki, bo w tym temacie jestem laikiem, a oferta na rynku jest ogromna. Pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 31.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jeśli to mają być okna PVC, to może nieskromnie zaproponuję rozpoczęcie "zakupów" od lektury ABC okna PCV. Jak to kiedyś mieliśmy w motto: "Bądź mądry przed szkodą", później jesteś tylko poszkodowanym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 02.06.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czytałam, dziękuje. Coś tam niby więcej wiem, ale tak naprawdę to chciałabym poznać opinie użytkowników. prawda jest taka, że każdy zachwala swój towar. Cenniejsze są dla mnie opinie: mam takie i takie. Sprawdziły sie, albo wybrałbym inne, czy coś w tym stylu. Ale dzięki. pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 02.06.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czytałam, dziękuje. Coś tam niby więcej wiem, ale tak naprawdę to chciałabym poznać opinie użytkowników. prawda jest taka, że każdy zachwala swój towar. Cenniejsze są dla mnie opinie: mam takie i takie. Sprawdziły sie, albo wybrałbym inne, czy coś w tym stylu. Ale dzięki. Monika No cóż, każdy kupuje co uważa i jak uważa:-). Jeśli chce Pani zajrzeć w moje okna, to mam Salamandra 3D. Sprawdzają się, nie powiem . Ale gdybym to dzisiaj miał kupować okna, wybór byłby nieco inny:-). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 09.06.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Chyba zdecydujemy się na Oknoplast kraków. Będe wdzięczna za opinie użytkowników. pozdraiwam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts