renewoj 31.05.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) czy ktos buduje??? Edytowane 2 Czerwca 2010 przez renewoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek78 17.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 no my prawdopodobnie! prześliczny jest, ale spory ) własnie dzis katalog dostalam i ten najbardziej nam sie podoba jak równiez ten z okładki, ale ten jest juz naprawde za wielki...ja szukam kogos kto juz wybudowal, znalezliscie kogos? bo ja nie widze...i w ogole jak budujecie? przez jakas swoja firme budowlana, bo jest taniej chyba nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardro2710 18.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja buduję w wersji podstawowej a nie G2, ale architektowi kazałem powiększyć garaż na dwa stanowiska i podpiwniczenie (tylko pod garażem - i tak duża piwnica będzie). Czyli w sumie będzie podobny do wersji G2. W tym roku planuję rozpoczęcie budowy. Dostałem już nawet wycenę od jednej z firm - stan surowy 200 000 zł (robocizna+materiały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renewoj 21.06.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witam serdecznie! z tego co się zdązyłam zorientować to zainteresowanie czarnuszką g2 dopiero sie zaczyna i ciężko znaleść kogoś z wybudowanym chociażby stanem surowym., a bez wątpienia fajnie by było zobaczyć domek w realu.. My będziemy budować systemem gospodarczym, ale to dopiero późną jesienią. Tymczasem czekam, aż wątek się rozwinie...) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renewoj 17.07.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Tak sie zastanawiam, studiując poddasze czarnuszki... przesuwając niektóre ściany nie bedą mi w pokoju stały słupy?? (np likwidując garderoby w pokojach \'balkonowych' oraz garderobę w pokoju nad garazem)? zastanawiał sie ktoś juz nad tym? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts