artart 31.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 WITAM mam zamiar kupić w castoramie zestaw solarny firmy LEMET mam już wyprowadzone rury miedziane od kotłowni po dach oraz zasobnik 300l z dwoma wężownicami koszt bez zasobnika tego zestawu 5800zł solary płaskie chciałbym usłyszeć opinie na temat tego zestawu od urzytkownikówmoja rodzina to 3 osoby dorosłe i jedno dziecko koszty zwrucą się albo ... ale to i tak leprze rozwiązanie niż jak w okresie wioseno - letnio - jesiennym, wode ma z termy a rachunki za prąd bardzo wysokie 350 /mc co prawda w domu jest wszystko na prąd łącznie z kuchenką i zamierzam włączyć drugą taryfrę energetyczą to i tak mocno się zastanawiam nad zakupem takiego zestawu i to w dodatku z castoramy dodam tylko że mam w domu turbo kominek z płaszczem wodnym makrotermu więc wode jak i ogrzewanie w sezonie grzewczym mam z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts